glasul-hd.ro Web analytics

ComunitateSănătate

Fostul primar al Hunedoarei, Viorel Arion, s-a oferit să închirieze un hotel pentru cadrele medicale de la Spitalul Hunedoara

„Întrucât Primaria Hunedoara întârzie să asigure cazarea cadrelor medicale din Spitalul Hunedoara (pentru a le proteja familiile), vreau să anunț pe această cale că din această seara este disponibilă Vila HD cu o capacitate de 18 camere. Împreună cu câțiva colegi, vom suporta costurile de cazare. Oricine dorește să se implice, ni se poate alatura. Am discutat cu proprietarul hotelului și este dispus să puna hotelul la dispoziția personalului medical. Personalul hotelului dispune de echipamente de protecție și este avizat sanitar de DSP.” a declarat fostul primar al Hunedoarei, Viorel Arion, pe pagina personală de Facebook.

Am luat legatura cu personalul de la Vila HD care ne-au confirmat faptul că inițiativa a fost îmbrățisată cu bucurie de personalul medical al spitalului, mai ales de cei de la secția de Boli Infecțioase care au început să rezerve camerele în doar o oră depășindu-se jumătate din capacitatea acestuia.

Precizăm faptul că sunt cazate și câte două persoane, cele care sunt în același schimb de tură pentru a se putea caza un număr cât mai mare de cadre medicale.

Back to top button
Close
Close