glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Femeie dintr-un sat izolat, salvată de pompieri și de voluntarii unei asociații off road

Pompierii salvatori din Orăștie și voluntarii asociaţiei off road ACS 4×4 Travel au făcut echipă pentru a ajuta o femeie din satul Ludeștii de Sus, care a avut nevoie de ajutor medical.

Femeia a apelat la ajutor din cauza unor dureri intense în zona toracelui. Satul Ludeștii de Sus este situat într-o zonă foarte greu accesibilă, la frontiera Parcului Natural Grădiştea Muncelului Cioclovina, motiv pentru care pompierii au cerut sprijinul voluntarilor asociaţiei off road ACS 4×4 Travel Orăştie. Echipele de pompieri şi voluntari au parcurs aproximativ 7 kilometri în autoturismul de teren, iar până la casa femeii aflată în suferinţă salvatorii au mai mers peste un kilometru pe jos.

“Sosirea în timp util la caz şi îngrijirile medicale eficiente au generat stabilizarea stării pacientei, care a fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare. Mulţumim voluntarilor Asociaţiei ACS 4×4 Orăştie pentru implicarea, alături de noi, în efortul de ajutorare al semenilor aflaţi în situaţii dificile”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Tags
Back to top button
Close
Close