glasul-hd.ro Web analytics

ComunitateSportTimp liber

Este oficial! Avram Iancu va înota miercuri, 3 august, Lacul Balaton din Ungaria. Glasul Hunedoarei va fi alături de el!

Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu va înota miercuri, 3 august, în Lacul Balaton(75 km), din Ungaria, cel mai mare din Europa Centrală, unde va încerca să rămână pe apă cel puţin 43 de ore şi 16 minute, iar astfel să doboare recordul european de înot, ca timp, în ape libere.

Organizatorul înotului este Serviciul de Salvamari ai Balatonului. Acest lucru va face ca Avram Iancu să poată înota cât dorește, iar nimeni altcineva în afară de el nu poate stabili scoaterea lui din apă numai dacă Avram nu mai poate. Reamintim faptul că anul trecut Avram Iancu a fost scos din apă după doar opt ore de înot, în ciuda voinței sale.

În urmă cu câteva zile Avram Iancu a devenit primul român care a traversat Canalul Bristol, care leagă Anglia de Țara Galilor.

Avram Iancu este primul român care a înotat Canalul Bristol. A fost felicitat la bordul aeronavei Tarom, la 11,900 metri!

Glasul Hunedoarei va fi alături de campionul nostru cu video live, de pe Lacul Balaton, pe pagina de Facebook Glasul Hunedoarei

Back to top button