glasul-hd.ro Web analytics

ActualitateSport

EDIȚIE ANIVERSARĂ, al 10-lea Parâng Night Challenge se va desfășura sâmbătă 18 februarie

Startul va avea loc la ora 18;30,sâmbătă, 18.02.2023.
Parângul Night Challenge este o cursă nocturnă, de tip “vertical race” desfășurată, de regulă, în a doua parte a lunii februarie, în masivul Parâng.
Deviza întrecerii este: iarna, noaptea, spre piscuri!
Competiția constă în parcurgerea unui traseu de 4,5 km, cu o diferență de nivel de 1000 de metri, la lumina lanternelor frontale, în alergare sau împingând în bețele schiurilor de tură ( alegi una din cele două secțiuni).
Evenimentul este tradițional, ajungând la a 10-a ediție, aniversară, și este organizat de către AS Bike & Run Petroșani, Avram Iancu și prietenii, forțe din Parâng, în co-organizare cu Primăria și Consiliul municipiului Petroșani.
Vârful Parângul Mic, aflat la peste 2000 de metri altitudine îşi lansează din nou provocarea atât alergătorilor cât şi schiorilor. Mirajul luminiţelor aprinse în noapte, socializarea între iubitorii sporturilor montane, anunţă din nou adunarea.
Cartierul general al cursei va fi la Hotel Rusu.
Avram Iancu este conștient de faptul că n-ar fi putut realiza nimic singur, fapt pentru care dorește să mulțumească echipei sale, familiei partenerilor dar și celor care fac posibilă această cursă: Primăria și Consiliul Local Petroșani, Salvamont Parâng, Hotel Rusu, Emil Părău, Avis3000, Cabana „La Răzvan”, Apres Ski Parang, Izvorul Maleii, Villa Wild, Mobilier Definee, Decathlon Deva, MCN Caffe, Isostar România, Nutrivita.
La ceas aniversar, Avram Iancu mulțumește și presei, care a acordat o atenție constantă evenimentului sportiv.
Back to top button