glasul-hd.ro Web analytics


Eveniment

Deva: O femeie și fiul acesteia au intrat în casă peste o tânără, distrugând bunuri și aruncând cu motorină prin casă

La data de 11.09.2020, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de către o tânără de 24 de ani, din municipiul Deva, cu privire la faptul că în jurul orei 16:00, în timp ce se afla la adresa de domiciliu, o femeie de 53 de ani, din Deva,  a pătruns în locuința sa, unde a început să distrugă diferite bunuri, refuzând să părăsească imobilul la cererea persoanei vătămate, după care a aruncat cu motorină prin casă.

Ulterior, femeia de 53 de ani şi fiul acesteia, un tânăr de 29 de ani,  din municipiul Deva, au pătruns prin violare de domiciliu în locuinţa unui martor (care a furnizat date polițiștilor cu privire la fapta reclamată de tânără), pe care l-au agresat fizic şi l-au amenințat.

În urma activităților investigative, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Deva au  probat activitatea infracțională femeii de 53 de ani, din Deva, faţă de care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare,  distrugere şi violare de domiciliu (mobilul faptelor se pare că l-a constituit o ceartă între fostul concubin  al persoanei vătămate şi fiul femeii de 53 de ani).

Totodată, poliţiştii  efectuează cercetări şi faţă de fiul femeii, în vârstă de 29 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe şi violare de domiciliu.

Față de cei doi, poliţiştii au dispus luarea măsurii preventive a reținerii pe o durată de 24 ore, aceştia urmând a fi prezentați magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva, cu propuneri corespunzătoare.

Back to top button
Close
Close