glasul-hd.ro Web analytics


Eveniment

Atenție la portmoneu: Un bărbat din Hunedoara a fost împins pe scări și jefuit

În data de 06.10.2020, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un bărbat care a reclamat faptul că în jurul orei 19:40, în timp ce se afla în scara unui bloc din municipiul Hunedoara și urca scările între parter și etajul unu, a fost împins, din spate, de către două persoane necunoscute, căzând pe scări, pe burtă.

Una dintre persoanele necunoscute, profitând de faptul că persoana vătămată era căzută, i-a sustras din buzunarul pantalonilor un portmoneu de culoare maro ce conținea un cupon de pensie, un abonament de autobuz, actul de identitate, precum și suma de 12 lei.

Poliţiştii, în urma activităților investigative operative specifice, au identificat un tânăr de 28 de ani, din Hunedoara, în sarcina căruia a fost reținută săvârșirea infracțiunii reclamate.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie  calificată, iar tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva, urmând a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor preventive.

Back to top button
Close
Close