glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Derby Autobergamo – Imperial astăzi la Deva

Sala Sporturilor din Deva găzduieşte astăzi, începând cu ora 18, întâlnirea cap de afiş a penultimei etape a turului din Liga întâi la futsal. Protagonistele sunt Autobergamo Deva şi Imperial Wet Miercurea Ciuc, două grupări care au învestit mult în această vară în aducerea de jucători, dar şi de tehnicieni „cu nume”.

Iată însă că, aşa cum se întâmplă de foarte multe ori în sport, pe teren nu joacă nici numele, nici cota jucătorilor, iar rezultatele nu sunt nici pe departe cele dorite de conducerile celor două cluburi. Autobergamo se află pe locul 3, Imperial pe 5, într-un clasament dominat la momentul actual de United Galaţi şi Dunărea Călăraşi, care nu au realizat transferuri răsunătoare în intersezon.

Primul meci după despărţirea de Cilleros

Aşa cum v-am informat ieri, conducerea clubului devean a renunţat la serviciile antrenorului Luis Fonseca Cilleros şi ale jucătorilor Carlos Dias (Teka) şi Cristian Muinos Saavedra (Chapu), pentru lipsă de rezultate, respectiv de randament pe teren. La partida de astăzi Autobergamo îl va avea ca antrenor interimar pe Adrian Moţ, cel care se ocupă şi de pregătirea echipei de juniori a clubului. (Este impropriu spus că va fi primul meci pentru deveni fără Cilleros pe bancă, deoarece tehnicianul spaniol a primit patru etape de suspendare după meciul cu Informatica din etapa a treia).
Autobergamo Deva şi Imperial Wet Miercurea Ciuc s-au întâlnit şi în finala de la Cupa Cetăţii, turneul de pregătire din această vară, victoria revenind atunci gazdelor cu scorul de 2 – 1. Pe banca lui Autobergamo s-a aflat la acel joc Cosmin Gherman, cel care acum este antrenorul celor de la Imperial Wet.
Înaintea întâlnirii de astăzi devenii ocupă, aşa cum spuneam, locul 3, cu 14 puncte realizate din patru victorii, două egaluri şi o înfrângere, ciucanii locul 5 cu 13 puncte, tot din patru victorii, dar un egal şi două înfrângeri. Iată mai jos şi rezultatele semnificative (pentru că, cu tot respectul, victoriile la scor de maidan cu Vicov, Buzău sau Cluj nu contează mai deloc în economia campionatului) din acest sezon ale celor două combatante.
Autobergamo: 1 – 1 acasă cu Informatica, 9 – 2 acasă cu Odorheiu, 3 – 5 la Galaţi cu United, 3 – 3 la Călăraşi cu Dunărea;
Imperial: 2 – 4 la Galaţi cu United, 5 – 6 la Călăraşi cu Dunărea, 2 – 2 la Timişoara cu Informatica.
În prologul etapei a opta United Galaţi a învins previzibil pe Gloria Buzău cu 7 – 1. Ieri seară s-a jucat un meci important pentru clasament, FK Odorheiu Secuiesc – Dunărea Călăraşi, terminat după închiderea ediţiei.

etapa 8

United Galaţi – Gloria Buzău 7 – 1
FK Odorheiu – Dunărea Călăraşi s-a jucat ieri
astăzi se joacă:
Informatica Timişoara – Clujana Cluj (ora 18)
Autobergamo Deva – Imperial Wet (ora 18)
Bukovina Vicov – Politehnica Iaşi (ora 19)

Clasament Liga 1

1. United Galaţi 19 puncte (45 – 13) (un meci în plus)
2. Dunărea Călăraşi 16 p (41 – 15)
3. Autobergamo Deva 14 p (56 – 18)
4. Informatica Timişoara 14 p (32 – 16)
5. Imperial Wet 13 p (44 – 20)
6. FK Odorheiu 13 p (53 – 35)
7. Poli Iaşi 6 p (19 – 23)
8. Gloria Buzău 6 p (18 – 48) (un meci în plus)
9. Bukovina Vicov 0 p (18 – 76)
10. Clujana Cluj 0 p (13 – 75)

Etapa viitoare
11 noiembrie
Clujana Cluj – Bukovina Vicov
Politehnica Iaşi – Autobergamo Deva
12 noiembrie
Dunărea Călăraşi – United Galaţi
Imperial Wet – FK Odorheiu
13 noiembrie
Gloria Buzău – Informatica Timişoara