glasul-hd.ro Web analytics

Sport

CS Hunedoara a pierdut la Reşiţa cu CSM Şcolar

Stadionul „Mircea Chivu” a fost miercuri gazda partidei amicale dintre divizionarele de Liga a treia CSM Şcolar Reşiţa şi CS Hunedoara. La capătul unei întâlniri mult mai echilibrate decât şi-au închipuit poate gazdele – în fond, Reşiţa este vicecampioana seriei sale de liga a treia din ultimii doi ani, iar Hunedoara este la ora actuală, orice s-ar spune, doar o nou promovată – golul din final al lui Ene a decis învingătoarea.

Totuşi, evoluţie mai bună decât în meciurile anterioare

Desfăşurat pe o căldură foarte mare, meciul a avut chiar şi aşa destule ocazii de gol la ambele porţi. „Am făcut un joc bun, ceea ce e îmbucurător. Sigur, nu e îmbucurător că am pierdut din nou, însă de data aceasta am cedat abia pe final de meci, când făcusem deja zece schimbări de jucători de câmp şi două de portar. Golul l-am primit iarăşi pe o neglijenţă de marcaj, la fel cum aţi văzut că s-a întâmplat şi la meciul de sâmbătă cu Alba Iulia de acasă. A fost un meci util pentru pregătire, în care s-a jucat deschis, iar echipa a arătat că este în creştere faţă de evoluţiile anterioare. Încet-încet începem să ne dăm seama pe cine putem să ne bazăm pentru începutul de campionat. Ne-am creat şi noi ocazii de a marca, mai ales în prima repriză, la 0 – 0, două dintre ele foarte mari. Daniel Creciunesc, într-o fază în care s-a aflat singur cu portarul, a ratat exact ca şi la meciul de la Cugir, a încercat să dea „scăriţă” peste portar în loc să tragă simplu pe lângă el. E a doua „scăriţă” pe care o ratează în aceste amicale. Pe urmă Scânteie a avut o bară, după care şi cei de la Reşiţa au trimis tot în bară, ce e drept. Pentru noi urmează încă două meciuri înaintea sezonului de campionat. Sâmbătă jucăm acasă cu Dacia Orăştie, iar peste încă o săptămână cu Aurul Brad, la noi sau la ei, în funcţie de cum va fi tragerea la sorţi şi unde urmează să jucăm în prima etapă de campionat, acasă sau în deplasare”, a declarat Mircea Alic, antrenorul principal al CS Hunedoara, imediat după încheierea partidei de la Reşiţa.

 

CSM Şcolar Reşiţa – CS Hunedoara 1 – 0 (0 – 0) REŞIŢA: Zimmermann (min. 64 Toader) – Oprea, Prodan, Mardare (min. 22 Bactar), Vadasis (min. 58 Lazăr) – Săulescu (min. 88 Burciu), Izmană (min. 46 Bresneni), Miranda, Taciuc (min. 58 Ene) – Toma (min. 46 Mierlici), Curtuiuş (min. 46 Staicu). Antrenor Octavian Benga HUNEDOARA: Cobliş (min. 35 Jurca, min. 70 Paşca) – C. Creciunesc, Ionică (min. 55 Ionicescu), Petresc (min. 55 Ciucurescu), Doboş (min. 60 Trăşcan) – Iacob (min. 55 Kocsis), Herci (min. 55 Cămărăşanu), D. Creciunesc (min. 55 Stan), Casoni (min. 55 Casoni) – Bălăuţă (min. 35 Bloj, min. 75 Chelemen), Scânteie (min. 55 Apachiţei). Antrenori Mircea Alic şi Raul Spătaru