glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Crimă înfiorătoare, la Orăștie. Un tânăr de 20 de ani a murit după ce a fost înjunghiat în inimă

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, a fost înjunghiat marți seara, de un bărbat care îl amenințase înainte cu moartea. Crima s-a produs pe o stradă din Orăștie, în jur de ora 22.

Criminalul este un bărbat de 32 de ani, din Orăștie, vecin cu victima. Tânărul de 20 de ani ieșise din casă la cumpărături, iar pe drum s-a întâlnit cu vecinul său, care a început să îl amenințe. Între agresor și familia prietenei victimei exista un conflict de mai multă vreme și se pare că tânărul de 20 de ani a plătit cu viața pentru asta. Băut, bărbatul de 32 de ani l-a așteptat cu un cuțit pe tânăr, iar când s-a întors de la cumpărături, i l-a înfipt direct în inimă. Lama de 16 centimetri i-a făcut leziuni grave, incompatibile cu viața, și deși medicii ajunși la fața locului au încercat să îl resusciteze, nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Poliţiştii l-au găsit pe suspect cu arma asupra lui. „Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată prin apelul de urgenţă la 112 despre faptul că, pe strada Viitorului din municipiul Orăştie, se află o persoană înjunghiată. Față de cele sesizate poliţiştii sosiţi la faţa locului, au constatat că, în urma unui conflict spontan pe fondul consumului de alcool, între două persoane, un bărbat în vârstă de 32 ani, din municipiul Orăștie, a lovit cu un cuţit un tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitatea Balșa, județul Hunedoara. În urma evenimentului, victima, a fost transportată la spital, acesta decedând ulterior, în jurul orei 22:40”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan.

Autorul crimei a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar ieri a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, cerere admisă de Tribunalul Hunedoara.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru infracţiunea de omor, cazul fiind preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.