glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Comexim R Lupeni şi-a confirmat supremaţia în fotbal-tenis

Ultima etapă a Campionatului Naţional la fotbal-tenis la toate categoriile, atât la masculin cât şi la feminin, a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la Lupeni. Conform aşteptărilor, componenţii lui Comexim R Lupeni, antrenaţi de Dima Druncea, s-au impus în întrecerile pe echipe de la toate probele, adjudecându-şi titlurile naţionale şi demonstrând astfel încă o dată că alcătuiesc formaţia numărul 1 în România la unul dintre foarte puţinele sporturi la care ţara noastră este campioană mondială.

Victorii fără probleme la senioare, seniori şi juniori

În întrecerea seniorilor Comexim R Lupeni a aliniat cea mai tânără echipă din campionatul României. În componenţa Lucian Purice, Marius Stoenică, Răzvan Vornicu, David Lică, Daniel Popovici şi Darius Pufu, Comexim a câştigat întrecerea la diferenţă mare de puncte faţă de următoarele clasate. Pe lângă titlul de la echipe ei s-au impus şi în probele de simplu şi de dublu. În întrecerea de la triplu a fost lipsită însă de aportul jucătorului lor numărul unu, Marius Stoenică, care a suferit o intervenţie chirurgicală la coloană în Germania, astfel că acesta a fost singurul titlu care i-a „scăpat” Comeximului.
La senioare Anamaria Gherghel, Ana Maria Rizescu, Maria Lică şi Adriana Rus au cucerit cel de-al zecelea titlu naţional consecutiv la echipe şi s-au impus de asemenea în probele de simplu, dublu şi triplu. Numărul 1 mondial în fotbal-tenis şi desemnată acum un an cea mai bună sportivă a judeţului Hunedoara la disciplinele neolimpice, Anamaria Gherghel şi-a adus un aport decisiv la această performanţă. „Ea a ştiut să le motiveze pe cele mai tinere componente ale echipei, care cresc în valoare alături de ea. Fetele au câştigat toate medaliile de aur pe probe şi pe echipe la o diferenţă destul de mare, la peste zece puncte. Urmează luna aceasta Campionatul Mondial de seniori şi senioare la Le Havre, în Franţa. Până atunci însă vom merge în cantonamentul care va avea loc la Izvorani. Au fost convocaţi la lotul naţional al României Anamaria Gherghel, Ana Maria Rizescu, Maria Lică şi Adriana Rus, de fapt întreaga echipă de la Comexim R Lupeni, la senioare, iar la seniori vor merge Lucian Purice, Răzvan Vornicu, Daniel Popovici şi David Lică. Sperăm să aducem aurul mondial la toate probele, dar ne va fi destul de dificil fără Marius Stoenică la seniori”, a declarat antrenorul Dima Druncea.
Revenind la întrecerile de la Campionatele Naţionale, să spunem că sportivii de la Comexim R Lupeni au câştigat toate titlurile şi în competiţia juniorilor.
La juniori 1 David Lică, Darius Pufu, Raul Pobirci, Roberto Hoca, Alex Tanetcu şi Denis Lunel au câştigat probele pe echipe, la simplu, dublu şi triplu. Şi la juniori 2 mixt Raul Pobirci, Roberto Hoca, Alex Tanetcu, Denis Lunel, Vlăduţ Hanga şi Adriana Rus reprezentanţii lui Comexim R Lupeni au repetat aceste rezultate, cucerind aurul naţional pe echipe şi în probele de simplu, dublu şi triplu.