glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Clej îşi propune o misiune imposibilă: toţi liderii de partid, în acelaşi loc, cu acelaşi scop

Preşedintele organizaţiei ALDE din Deva, Emanuel Clej, a lansat ieri ideea unei acţiuni caritabile care să aibă loc în jurul datei de 1 Decembrie şi la care să ia parte, în principal, liderii tuturor partidelor care au filiale în judeţul Hunedoara.
„Ne dorim o acţiune care să fie în primul rând adresată societăţii civile. Dorim să iniţiem discuţii cu liderii de filială ai tuturor partidelor din judeţ, indiferent că sunt partide parlamentare sau nu. Am vrea să organizăm un eveniment caritabil. Nici nu s-au stabilit cauzele pentru care ar urma să se facă, de exemplu, donaţii. Asta vom discuta cu liderii partidelor. Ne dorim un eveniment la care costul biletului de intrare să fie, de fapt, taxa de susţinere a unei cauze umanitare, iar la acel eveniment, liderii politici să ofere obiecte la care ţin foarte mult pentru a fi licitate, banii urmând să fie folosiţi tot în scopuri caritabile. Venim cu această idee pentru că, întâi de toate, suntem români, abia mai apoi suntem aldişti, pesedişti, penelişti şi aşa mai departe. Ne-am gândit să invităm la acest eveniment chiar şi liderii UDMR, cred că ar fi frumos”, declară Emanuel Clej.
Liderul ALDE Deva are şi un „plan B”, pentru eventualitatea în care se va lovi de un refuz din partea reprezentanţilor celorlaltor formaţiuni politice (parlamentare sau nu) prezente în judeţ: „Dacă nu vor dori să participe, atunci ne vom asuma să realizăm noi singuri acest eveniment”.