glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Cetate a remizat la Petroşani cu Energeticianul

Pe stadionul „Jiul” din Petroşani s-au întâlnit sâmbătă, într-un meci de pregătire, ACS Energeticianul din localitate şi CNS Cetate Deva. Partida, disputată pe un teren moale şi pe o vreme rece, s-a terminat la egalitate, 0 – 0. Şi în acest amical în primul 11 al Devei şi-au găsit loc cinci jucători nou veniţi în această iarnă, Dina, Cocan, Mărmăreanu, Muscă şi Ilie, un semn bun privind plusul de valoare adus de transferurile acestora.

În prima repriză Cetate a evoluat în următoarea formulă: Raţ – Kelemen, Radak, Dina, Roşie – Cocan, Mărmăreanu, Boldea, Lupu – Muscă, Ilie. În repriza a doua au mai intrat la echipa deveană Anton în poartă, Andile, Pati (doi jucători de culoare aflaţi în probe), Suciu, Mirică şi Teodorescu.
Pentru formaţia de liga a doua a fost cel de-al patrulea amical din această iarnă (după 4 – 1 cu Jiul, 1 – 2 Unirea Alba şi 2 – 0 cu CSU Craiova II), iar pentru formaţia din liga a treia cel de-al treilea (1 – 2 cu Pandurii şi 1 – 3 cu Luceafărul Oradea în primele două).

Se conturează un prim 11 pentru campionat

„A fost un meci de antrenament util, în compania unei echipe de ligă superioară. Pe teren însă nu s-a văzut deloc diferenţa, ba chiar aş putea spune că în repriza a doua noi am arătat un plus în joc. Băieţii s-au mişcat bine, sunt mulţumit de angajamentul şi atitudinea pe care le-au avut pe un teren nu tocmai propice fotbalului, moale şi alunecos. Încet-încet se conturează un prim 11, iar relaţiile de joc sunt din ce în ce mai bune pe zi ce trece, deşi mai avem de lucrat la asta. Mai avem programate încă două partide amicale, miercuri la Alba Iulia cu Unirea, am înţeles că vom juca de la ora 14, şi sâmbătă tot în deplasare la Ghiroda. Vom încerca în aceste două meciuri să cristalizăm formula de echipă cu care vom începe campionatul şi să punem la punct ultimele retuşuri la aspectele legate de joc”, a declarat Ioan Petcu, antrenorul principal al lui Cetate Deva, după egalul obţinut de echipa sa la Petroşani.

Programul amicalelor pentru CNS Cetate Deva

30 ianuarie: 1 – 2 cu Pandurii Tg. Jiu în deplasare
6 februarie: 1 – 3 cu Luceafărul Oradea în deplasare
9 februarie: 0 – 0 cu Energeticianul în deplasare
13 februarie: cu Unirea Alba în deplasare
16 februarie: cu Ghiroda şi Giarmata Vii în deplasare
eventual în 23 februarie va mai fi un joc-şcoală cu un adversar din zonă