glasul-hd.ro Web analytics

Publicitate

Cele mai bune 7 aplicații de finanțe personale de care are nevoie orice european

Gestionarea banilor în această epocă a penuriei economice poate fi o provocare. Mulți europeni medii nu au experiență în echilibrarea carnetelor de cecuri, în monitorizarea cheltuielilor sau în menținerea în tandem cu soldurile lor bancare. Vestea bună este că fintech a făcut finanțele personale mai ușoare și mai plăcute. Lucrurile care necesitau abilități tehnice sunt acum la fel de simple ca apăsarea unui buton.

Aplicațiile de gestionare a banilor sunt aici pentru a ajuta oamenii din diverse eșaloane economice. Aceste instrumente vă pot ajuta să efectuați diverse tranzacții legate de bani fără probleme. Experții în finanțe personale de la horacredit.ro au întocmit o listă cu cele mai bune aplicații mobile pe care le puteți optimiza pentru a vă gestiona banii. Rămâneți pe această pagină pentru a profita la maximum de aceste instrumente.

De ce sunt importante aplicațiile de gestionare a finanțelor personale?

Să analizăm de ce sunt importante aceste instrumente și cum vă ajută ele înainte de a examina diferitele aplicații de care puteți beneficia. În esență, o aplicație medie de gestionare financiară vă ajută să îndepliniți una sau mai multe dintre următoarele funcții.

 • Gestionați finanțele prin urmărirea veniturilor și cheltuielilor dvs.
 • Bugetați-vă finanțele și urmăriți economiile.
 • Plătiți pentru servicii și bunuri.
 • Faceți bani prin economii și alte investiții.
 • Creșteți fluxul de numerar prin planificare fiscală și cheltuieli inteligente.
 • Asigurați securitatea și stabilitatea financiară a familiei dumneavoastră.
 • Verificați scorul dvs. de credit.

#1 Capital

Capital este una dintre cele mai bune aplicații de bugetare de pe piață. Aceasta vă ajută să monitorizați veniturile, cheltuielile și economiile. Aplicația vă clasifică obiceiurile de cheltuieli și vă permite să vizualizați tranzacțiile folosind furnizorul, comerciantul și data pentru a stimula analiza achizițiilor. Instrumentul le permite utilizatorilor să își proiecteze cheltuielile pe baza datelor scadente și a plăților minime. De asemenea, îl puteți utiliza pentru a examina extrasele de cont și facturile cardurilor de credit.

#2 Stash

Această aplicație este unul dintre cele mai bune instrumente pentru investitorii auto-direcționați care doresc un control complet asupra portofoliilor lor de acțiuni. Vă permite să investiți în acțiuni fracționate. Instrumentul este ideal pentru investitorii la scară mică, care s-ar putea să nu aibă banii necesari pentru a investi în acțiuni scumpe.

Utilizatorii îl pot folosi gratuit, dar are și o versiune premium. Stash are un raport lunar de cunoaștere a pieței și permite părinților să adauge până la două conturi de custodie pentru a-și învăța copiii despre bani și investiții. De asemenea, are un instrument de economisire automată.

#3 Douugh

Această aplicație este o altă preferată pentru gestionarea banilor. Este automatizată și îți ține banii în ordine fără a cere prea mult de la tine. Aplicația este compatibilă cu iOS și Android și se poate integra perfect cu alte platforme populare precum Apple Pay, Venmo și PayPal.

Motorul său automatizat îți analizează fluxul de numerar și trimite veniturile într-unul dintre cele trei subconturi. Aceste categorii sunt:

 • Facturi: se concentrează pe cheltuielile pe termen scurt pe care este probabil să le faci într-o lună.
 • Economii: poate fi segmentat mai departe în obiective specifice.
 • Creștere: Este subcontul său automatizat de investiții.

Cu această aplicație, vă puteți lua adio de la surpriza de a fi surprins de facturi neplătite sau de descoperiri de cont. De asemenea, vă ajută să rămâneți pe drumul cel bun pentru a vă atinge obiectivele financiare pe termen lung. Între timp, puteți fi siguri că soldurile cardurilor bancare sunt în siguranță pentru cheltuieli.

#4 Monarch Money

Acest instrument este o altă opțiune excelentă pentru cei care caută să reducă cheltuielile și să își sporească economiile, în special familiile. Instrumentul are mai multe capabilități automate și mai puține notificări. În acest fel, aplicația este ideală pentru europenii care doresc să rămână la mână cu fiecare financiar, cum ar fi un credit IFN urgent.

Utilizatorii se pot înscrie și se pot conecta la diferitele lor conturi, care includ împrumuturi, proprietăți, investiții, economii, carduri de credit și chiar monedă digitală. Aplicația utilizează o tehnică de bugetare bazată pe zero, care vă permite să faceți un buget pentru fiecare euro pe care îl câștigați. Pe baza cheltuielilor anterioare, aplicația sugerează sume de buget pentru diferite verticale de cheltuieli, cum ar fi alimentația și educația.

De asemenea, puteți utiliza aplicația pentru a vă crea obiective de economisire și pentru a stabili cât doriți să economisiți lunar. Trebuie doar să introduceți obiectivul de economisire, de exemplu, să faceți un depozit pentru o casă sau să economisiți pentru un safari african în Maasai Mara. Secțiunea sa de economisire creează găleți cu contribuțiile lunare relevante și le lipește pe ecranul de pornire.

Tabloul de bord principal personalizabil al aplicației vă permite să vă vizualizați bugetul global și oferă widget-uri pentru:

 • Compararea cheltuielilor dintr-o lună cu cele din luna precedentă.
 • Vizualizarea tranzacțiilor recente.
 • Urmărirea investițiilor.
 • Monitorizarea progreselor înregistrate în atingerea obiectivelor de economisire.

La fel ca Honeydue, vă permite să invitați și alte persoane în platforma dvs. de bugetare, ceea ce o face o platformă ideală pentru familie. Aplicația costă 13,90 euro lunar sau 92,72 euro anual.

#5 Simplifi

Simplifi este o altă aplicație excelentă de gestionare a banilor, care te ajută să îți monitorizezi finanțele și să îți atingi obiectivele financiare. Este ușor de utilizat și are o interfață intuitivă care se leagă fără efort de conturile tale financiare. În acest fel, poți obține o imagine clară și completă a sănătății tale financiare generale.

Instrumentul te ajută să planifici fiecare euro pe care îl câștigi și îți oferă sfaturi personalizate pentru a economisi bani. După cum sugerează și numele său, este un instrument excelent pentru simplificarea gestionării financiare.

#6 Betterment

În cele din urmă, Betterment este un pariu perfect pentru europenii care doresc să maximizeze fiecare euro cumpărați investindu-l pentru a genera mai mulți euro. Managerul de avere portabil ajută persoanele care preferă investițiile automate să obțină maximum de bani. Această aplicație de investiții automatizate a fost supranumită un robo-consilier care îi ajută pe utilizatori să facă următoarele:

 • Să își creeze și să își gestioneze online portofoliul de investiții.
 • Să obțină portofolii personalizate în funcție de obiectivele lor individuale de investiții.
 • Să utilizeze instrumentele sale de planificare pentru a-și atinge obiectivele financiare.
 • Să primească recomandări și sfaturi financiare personalizate.
 • să își evalueze riscurile.

Concluzie

Aplicațiile de gestionare a banilor vă pot ajuta să raționalizați diverse tranzacții financiare. Fie că este vorba de un credit rapid IFN sau de orice altceva, lucrurile devin mult mai simple cu ajutorul unui software inovator. Prin urmare, am explorat cele mai bune instrumente din diverse categorii pentru a vă ajuta să faceți o alegere în cunoștință de cauză. Mingea este în terenul dvs., așa că folosiți aceste informații pentru a alege aplicația care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. de gestionare a banilor.

Back to top button