glasul-hd.ro Web analytics


Publicitate

Ce înseamnă găzduire WordPress și cum să alegi cele mai bune servicii pentru site-ul tău?

Așa cum subliniază și însuși WordPress, site-ul tău este precum o floare: are nevoie de mediul potrivit pentru a crește. Un site construit pe WordPress funcționează cel mai bine în momentul în care se bucură de găzduire web optimizată. Un plan special gândit pentru această platformă este configurat pentru a întâlni toate cerințele pe care aceasta le impune pentru a atinge potențialul maxim. Serviciile de hosting pe care le alegi te pot ajuta să crești vânzările, dar și să susții activitatea de optimizare SEO. În plus, WordPress este preinstalat, astfel că această decizie te ajută să economisești foarte mult timp și să te asiguri din start că nu vei întâmpina probleme legate de compatibilitate.

În general, este destul de simplu să alegi cea mai potrivită găzduire WordPress. Vorbim despre o platformă care poate consuma puține resurse și nu necesită caracteristici extraordinare pentru a funcționa. Cu toate acestea, cu cât site-ul este mai complex și utilizează mai multe module, cu atât cantitatea de resurse va trebui să fie mărită. Cunoscând aceste lucruri, există câteva aspecte pe care trebuie să le ai în vedere în momentul în care alegi un plan de găzduire WordPress!

Securitate maximă și backup automat zilnic

Indiferent că folosești WordPress pentru a construi un site de prezentare sau un magazin online, este esențial să beneficiezi de securitate la cel mai înalt nivel, precum și de backup automat care să se realizeze în fiecare zi. În primul rând, trebuie să te asiguri că planul ales îți pune la dispoziție protecție DDoS și filtru antispam. Acestea îți vor proteja site-ul împotriva atacurilor cibernetice și a mail-urilor de tip spam. În al doilea rând, vei avea nevoie de un certificat SSL. Acesta este esențial pentru a proteja informațiile vizitatorilor, fiind, în același timp, și un factor important de ranking în motorul de căutare.

Asistență tehnică non stop

O echipă de suport pe care te poți baza la orice oră poate face diferența. Pe lângă faptul că va monitoriza permanent site-ul și se va asigura că nu vei întâmpina erori tehnice și alte probleme care îți pot afecta traficul, te va ajuta să gestionezi anumite operațiuni care țin de întreținere. Spre exemplu, specialiștii se vor ocupa să urmărească dacă resursele de care dispui (procesor, memorie RAM, spațiu de stocare) sunt suficiente sau este nevoie de un upgrade pentru a susține un trafic în creștere. Acest lucru te va ajuta să beneficiezi de o viteză de încărcare mai bună și să nu îtâmpini momente lungi și frecvente de downtime. De asemenea, te pot ajuta cu optimizarea bazei de date (pagini, cookies, plugin-uri etc.), care va crește direct proporțional cu site-ul tău și va afecta, de asemenea, viteza de încărcare.

Uptime 99,99%

Unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să ții cont în momentul în care alegi un plan de găzduire WordPress este un uptime garantat de 99,99%. Uptime-ul definește perioada de timp în care site-ul tău este online pe parcursul unei luni. Aceasta valoare se traduce prin 4 minute și 23 de secunde în care site-ul tău este offline într-o lună. Gândit în decursul unui an, un uptime mai mic poate afecta traficul și vânzările, precum și performanțele site-ului în motorul de căutare. Utilizatorii se așteaptă să li se livreze conținut în momentul în care accesează un site. Dacă site-ul nu poate fi accesat, șansele sunt mari ca aceștia să își formeze o imagine negativă despre brandul tău.

Back to top button