glasul-hd.ro Web analyticsSportTimp liber

Ce faci sâmbăta viitoare la 6.30? Ești invitat la alergat!

„Să te trezeşti într-o dimineaţă de sâmbătă la ora 6.00… Cui să-i placă aşa ceva? Iar dacă cineva îţi propune ca după o jumătate de oră să te apuci şi de alergat, vei zice că n-ai avut noroc în viaţă. Ei, să ştiţi că noi suntem de părere că două minusuri din astea ce par foarte mari, împreună dau un plus cât casa!
Vino cu noi la alergat în parc, sâmbătă, 24 iulie, la ora 6.30! E răcoare, avem cafea bună, prieteni faini şi mâncare pe săturate. Plus muzică. Nu-i aşa că începe să sune bine? A treia ediţie a „WAKE-UP& RUN” îşi propune să umple „Parcul Cetăţii” de alergători matinali, de la 3 la 100 de ani. Alergăm o jumătate de oră şi apoi luăm micul dejun împreună.
Dacă crezi că nu te vei putea urni, gândeşte-te că pleci în vacanţă şi trenul spre mare pleacă la ora 6.30. Poţi chiar să-ţi iei cu tine bagajul, atâta doar că în loc de gară, vii în parc. Vom avea grijă să nu îţi pară rău după perina moale. Şi, bineînţeles, ca şi în vacanţă, vino cu toată familia!
Vor fi alături de noi juniorii de la AlerT în Deva Junior, aşa că sunt bineveniţi copiii de orice vârstă. Să ştiţi că se poate alerga şi împingând un cărucior” este invitația celor de la AlerT în Deva.

Evenimentul aflat la a treia ediție a strâns atat la start, cât și la finiș, zeci de persoane în anii precedenți.

 

Back to top button