glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Cazul poliţistului împuşcat – din 12 suspecţi a rămas unul singur

Ancheta ancheta ce vizează depistarea braconierului care a împuşcat un poliţist aflat în misiune, pare că se apropie de final. Cercul de suspecţi a fost restrâns la o singură persoană.

12 persoane au fost aduse luni la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara în dosarul penal întocmit după ce un poliţist a fost împuşcat în picior de un braconier surprins în pădurile din zona satului Tisa, comuna Burjuc. Este vorba despre mai multe persoane din judeţul Hunedoara dar şi despre cetăţeni din judeţele Alba şi Timiş despre care se crede că deţineau informaţii despre incident. Audierile au avut loc după o serie de percheziţii efectuate în localităţile Dobra, Bătrâna, Lăpugiu de Jos, Crivina, Făget şi Temereşti (ultimele trei aflate în judeţul Timiş), în urma cărora s-au găsit arme de vânătoare şi muniţii deţinute ilegal.
„În urma audierilor de ieri (luni – n.red.) s-a dispus continuarea cercetărilor doar faţă de un suspect. Au fost audiate mai multe persoane, iar în momentul de faţă se administrează probe. În acest moment al anchetei, nu vă putem oferi mai multe date”, spune procurorul Gina Cibian, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.
Surse apropiate anchetei spun că suspectul nu domiciliază în judeţul Hunedoara.

Citeşte şi:

Percheziţii în dosarul poliţistului împuşcat de un braconier