glasul-hd.ro Web analytics

Publicitate

Care este rolul unui avocat de Drept Comercial in solutionarea litigiilor

Legislatia din domeniul juridic prevede ca un avocat de Drept Comercial sa depuna toata diligenta pentru apararea drepturilor si a intereselor legitime ale clientului sau in cadrul unui litigiu de natura comerciala. Gratie experientei sale temeinice in domeniu, avocatul are rolul de a-si sfatui clientul cu profesionalism si promptitudine, astfel incat beneficiarul sa se bucure de cele mai eficiente solutii in functie de complexitatea problemelor juridice pe care le intampina. In cele ce urmeaza, iata care este rolul unui avocat de Drept Comercial in vederea solutionarii litigiilor din acest sector de activitate!

 

Apara interesele clientilor

Un avocat Drept Comercial cunoaste legislatia comerciala, precum si cea de procedura civila, prin urmare are abilitatile necesare de a face fata cu succes unui litigiu comercial in care isi reprezinta clientul. Scopul sau il constituie apararea drepturilor si intereselor legitime ale persoanelor fizice si juridice, in fata tuturor instantelor de judecata, autoritatilor si institutiilor.

 

Propune solutii eficiente

Activitatea unui avocat de Drept Comercial se realizeaza prin consultatii si cereri cu caracter juridic comercial, asistenta si reprezentare juridica in fata organelor de jurisdictie, apararea cu mijloace juridice specifice a drepturilor, redactarea de acte juridice sau orice alte mijloace prin care se exercita dreptul la aparare, in conditiile legii.

 

Cauta abordari actuale

Pe langa reprezentarea in instanta si propunerea celor mai bune solutii adaptate fiecarui caz in parte, un avocat specializat in Drept Comercial are rolul de a se implica in permanenta in intelegerea aspectelor legale care vizeaza activitatea economica desfasurata de clientii sai. Este si cazul avocatilor AndrewID care se remarca pe piata avocaturii din Romania datorita abordarii New Law. Noua paradigma juridica este centrata pe nevoile actuale ale omului modern si pe relatia care se construieste intre avocat si clientul sau. Beneficiarii serviciilor juridice oferite de o casa de avocatura vor achita un onorariu echitabil, flexibil si extrem de avantajos pentru ei. Astfel, clientul este pus pe primul loc pentru ca acesta sa obtina cele mai bune solutii si sa se bucure cat mai rapid de rezultatele oferite.

 

Spre exemplu, un avocat de Drept Comercial care imbratiseaza filosofia New Law nu isi va taxa clientul pe ora, ci ii va propune un onorariu fix in functie de complexitatea cazului sau ii va pune la dispozitie un abonament flexibil, care va acoperi mai multe tipuri de servicii. Mai mult decat atat, toate demersurile avocatului vor fi facute cu ajutorul tehnologiei, in vederea eficientizarii timpului si a imbunatatirii comunicarii dintre client si reprezentantul sau conventional. Spre exemplu, toate actele si documentele ce trebuie depuse la dosar in cazul unui litigiu vor fi redactate si modificate prin intermediul mijloacelor moderne de redactare, astfel incat calitatea serviciilor sa creasca in mod vizibil iar transmiterea tuturor informatiilor sa se realizeze mult mai usor. De asemenea, limbajul prin care un astfel de avocat de Drept Comercial si clientul sau vor comunica va fi unul cat se poate de simplu de inteles. Astfel, se elimina din start ambiguitatile si orice termen de profil dificil de inteles de catre o persoana din afara domeniului.

 

In concluzie, fie ca reprezinti o societate de mici dimensiuni, fie ca esti la conducerea unei corporatii, oricand poti avea nevoie de serviciile unui avocat de Drept Comercial, cu atat mai mult cu cat litigiile comerciale sunt la ordinea zilei. Pentru a beneficia de consultanta juridica profesionala, intra pe andrewid.ro si contacteaza un avocat specializat in Drept Comercial .