glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

Cafeneaua dependentă de cultură „Jos pălăria” și complexul Aqualand, premiate de OMV pentru excelență

Două investiții de succes, care au schimbat fața tristă a municipiului Deva, au fost recompensate cu premii de excelență, de către OMV Petrom Gas. Cafeneaua dependentă de cultură „Jos pălăria” și complexul acvatic de agrement „Aqualand” au fost premiate cu diplome de onoare la cea de-a IV-a ediţie a Conferinţei Anuale a companiei, care a avut loc în acest sfârșit de săptămână, la Poiana Brașov.  

Evenimentul a oferit participanţilor cele mai noi informaţii de pe piaţa de gaze naturale şi energie, dar şi 14729321_1298054363549378_3973935009670622320_nnoile oportunităţi din mediul de afaceri din România. În cadrul Galei, au fost decernate premiile OMV Petrom Gas la cele trei categorii care reprezintă Driving Values ale Grupului: Profesionalism – excelenţă profesională pentru un succes durabil; Parteneriat – spiritul schimbării pentru o dezvoltare continuă; Pionierat –  relaţii de lucru responsabile pentru beneficii reciproce. La cea de-a treia categorie a fost premiată și singura cafenea, din județul Hunedoara, în care arta este îmbinată perfect cu un loc de joacă pentru copii sau cu un ceai aromat și o cafea bună: Cafeneaua dependentă de cultură „Jos pălăria”. „Am fost o picătură în ocean. O cafenea colorată, în care arta se îmbină perfect cu cartea și cu cafeaua, în mijlocul unei companii copleșitor de mare cum este OMV. Am vrut să le sugerăm ideea antreprenorilor prezenți la eveniment să iasă din birourile corporatiste și să își stabilească întâlniri de lucru în spații neconvenționale, cum ar fi o cafenea. Acest premiu primit este o confirmare că alegerea mea a fost una inspirată. Ceea ce scrie pe diplomă spune tot: EXCELENȚA INSPIRĂ”, a declarat proprietara Cafenelei dependente de cultură „Jos pălăria”, Alina State.

Aqualand, premiat pentru profesionalism

foto-diplomaComplexul de agrement „Aqualand” Deva a fost premiat la categoria „Profesionalism – excelenţă profesională pentru un succes durabil”. Paul Enescu, administratorul complexului, spune că a avut mari emoții la ridicarea diplomei. „Au fost cinci premii date în total, nici nu m-am așteptat, pentru că au fost 200 și ceva de oameni. Am plecat spre scenă să ridic diploma, mi-am uitat sacoul, m-am întors. Am avut multe emoții, pentru că e o recunoaștere a calității investiției făcute la Aqualand”, a declarat Paul Enescu.

Complexul acvatic de agrement „Aqualand” Deva, situat la baza Dealului Cetăţii, a fost deschis în decembrie 2010, în prezenţa primarului Mircia Muntean şi a Episcopului Devei şi Hunedoarei, PS Gurie, şi cuprinde șapte bazine de înot, saune, salină, salon de masaj, salon solar, restaurant şi spaţii de relaxare.

Back to top button