glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Bărbat băut şi fără permis, depistat la volan pe bulevardul Decebal din municipiul Hunedoara

În data de 24.08.2020, ora 15:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara Biroul Rutier în timp ce efectuau serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier pe bulevardul Decebal din municipiul Hunedoara, au observat un autoturism condus  de către un bărbat care nu purta centura de siguranţă.

Conducătorul auto, în vârstă de 50 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentraţie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând recoltarea de probe biologice.

De asemenea, în urma verificărilor  în bazele de date, poliţiştii au constatat că, acesta are permisul de conducere suspendat din anul 2012.

Față de conducătorul auto, s-a luat  măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Hunedoara cu propunere corespunzătoare.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută de art. 335 alin. 2 Cod penal și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută de art. 337 Cod penal, cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod Penal.

 

 

Back to top button