glasul-hd.ro Web analyticsActualitateSport

Avram Iancu va pleca vineri, 16 iulie, la ora 10:30, din fața Primăriei Petroșani, către Balaton, locul marii încercări de a realiza un nou record mondial

„Vineri, 16 iulie 2021, la ora 10:30, din fața Primăriei Petroșani, voi pleca spre Lacul Balaton din Ungaria, în prezența admiratorilor, familiei, prietenilor, susținătorilor și partenerilor.
Oricine dorește să participe la plecarea spre cea mai grea cursă din viața mea este binevenit!
Alături de mine va fi primarul Petroșaniului, domnul Tiberiu Iacob Ridzi, căruia îi mulțumesc pentru susținere.
De asemenea, va fi prezent și Mihai Leu , primul român care a devenit CAMPION MONDIAL la box profesionist. Îi mulțumesc și lui pentru apreciere și pentru faptul că este lângă mine, încărcându-mă cu energie.
Vă mulțumesc anticipat pentru prezență!” a spus Avram Iancu.
Avram Iancu va pleca în Ungaria în tentativa de a stabili un nou record mondial –  cel mai lung înot după durata de timp, 3 zile și 3 nopți, în curent neutru, prin dubla traversare a Lacului Balaton(77 km lungime). Avram a declarat că va încerca să doboare recordul actual deținut de americanca Sarah Thomas, 67 ore și 16 minute, stabilit în anul 2019.
După plecarea din localitatea natală, Avram va mai face o oprire la Deva, la partenerul principal Avis 3000, pentru a-și lua necesarul de proteină pentru marea încercare de la Balaton – cane de pui proaspătă și neinjectată.
Back to top button