glasul-hd.ro Web analytics


Actualitate

Averile candidaților la Primăria Deva

Au strâns într-o viață, cât alții în zece? Au datorii? Cum și-au gestionat ei bani? Sunt capabili să gestioneze acum banii devenilor? „Glasul Hunedoarei” vă prezintă, astăzi, averile candidaților la Primăria Deva.

Marius Vasile Blendea (candidat independent)1-Marius-Blendea-independentMedicul chirurug Marius Blendea, candidat independent la Primăria Deva, deține, din anul 2002, un teren intravilan în Deva, în suprafață de 778 metri pătrați, o casă pe care și-a construit-o, în anul 2006, și un autoturism marca Audi A5, pe care l-a achiziționat în 2010. Acesta deține două conturi în lei, unul având 18.933 de lei, iar celălalt 1.616 lei, dar și un cont cu 24.000 de euro. Venitul anual al medicului este de aproximativ 77.000 de lei.

Ioan Brândușe (PSR)2 Ioan Brândușe Pe site-ul Agenției Naționale de Integritate nu este publicată declarația sa de avere, drept urmare, nu avem cum să v-o prezentăm.

Velu Adrian Călușer (candidat independent)3-VELU-CALUSER-BUN-independentCandidatul independent Velu Adrian Călușer nu deține terenuri, ci doar un apartament de 53 de metri pătrați, în Deva, care, de fapt, aparține soției lui, Amalia. Acesta este proprietarul unui Nissan Juke și al unei motociclete Yamaha. În 2017, a vândut un teren intravilan, cu suma de 7.800 de euro. Nu deține conturi și nu are datorii. Venitul anual încasat este de 16.600 de lei, în calitate de director al firmei SC Velmiflor SRL.

Eduard Claudiu Cristoi (candidat independent)4 - Eduard CristoiCandidatul Eduard Claudiu Cristoi deține 8.500 de metri pătrați de teren forestier, iar soția sa a moștenit parte din alte șase terenuri, dintre care cinci în intravilan. Acesta împreună cu soția au o casă în Deva, iar soția sa are două apartamente și parte din alte două imobile, toate în municipiul reședință de județ. Cristoi deține un autoturism Dacia Logan, dar și conturi sau depozite în valoare de aproximativ 60.000 de lei. Anul trecut, candidatul a câștigat 33.124 de lei din salariul la CEH, iar din asigurări 5.841 de lei.

Lucian Francisco Davidoni (USR)5-Lucian-Davidoni-USRCandidatul USR la Primăria Deva nu deține terenuri, apartamente sau case. Are un depozit bancar, deschis în anul 2012, de 238.200 de lei, un fond de investiții, deschis în 2015, de 50.250 de lei, și un cont curent în valoare de 12.000 de lei. Veniturile sale încasate anual sunt de 30.012 de lei, reprezentând salariul la SC Rock Drilling Services SRL.

Vasile Ioan Iovan (PMP)6-Valentin-Iovan-PMPCandidatul PMP la câștigarea fotoliului de edil al Primăriei Deva deține un teren agricol, în comuna Zam, un apartament în Deva și unul în Timișoara. Acesta are două autoturisme, o Dacia 1310 și o Dacia Sandero, dar și depozite bancare în valoare de peste 62.000 de lei. Vasile Iovan are o pensie de 21.600 și un salariu, pe jumătate de normă, la Primăria Hunedoara, de 8.400 de lei.

Petru Mărginean (PSD)7 Petru MărgineanCandidatul PSD, Petru Mărginean, deține un teren intravilan, în Deva, cu o suprafața de 2.181 de metri pătrați, pe care l-a primit cu titlu de donație. Nu are conturi, nici alte imobile, dar nici autoturisme. Pe anul fiscal anterior, fostul primar al Devei spune că a avut un venit anul încasat de la Asociația Salvital de 52.000 de lei. Din informațiile noastre, în decursul anului 2017, salariul său s-a dublat, ajungând astăzi la suma de aproximativ 8.500 de lei.

Florin Oancea (PNL)8 Florin Oancea 0257Candidatul PNL la Primăria Deva nu are terenuri, case, apartamente, mașini și conturi ori depozite bancare. Acesta are, în schimb, o datorie către ANAF de 43.855 de lei și un credit, scandent în 2033, în valoare de 228.386 de euro. Venitul anual încasat de Florin Oancea este de 35.941 de lei, de la firma Prometal Logistic SRL.

Ovidiu Ioan Popa (ALDE)9 Ovidiu-Ioan-Popa-Candidatul ALDE, Ovidiu Ioan Popa, este deținătorul a două terenuri intravilane în municipiul Deva, al unei case, al unui apartament și al unui garaj. Acesta mai are și două autoturisme, una marca Skoda, iar cealaltă marca Hyundai. Venitul său anual este de 45.327 de lei, pentru funcția de director tehnic al firmei Urbicon Team SRL.

5 Comments

  1. Oancea Florin este cel mai recomandat ca si primar!Sa-l ajutam sa poata sa-si plateasca datoriile!Poate ne plateste si noua datoriile!Ne uram succes!

  2. auzi dle, Oancea nu detine nimica numai datorii, asta s o creada Cutu, asta este cel mai bandit dintre toti

Back to top button
Close
Close