glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Autobergamo joacă duminică la Deva cu Dunărea Călăraşi

Sala Sporturilor din Deva găzduieşte duminică, de la ora 18, partida dintre Autobergamo şi Dunărea Călăraşi, contând pentru etapa a patra din Liga întâi la futsal. Este o întâlnire de tradiţie din futsalul românesc, cele două formaţii oferind în ultimii ani meciuri de calitate. Dincolo de miza celor trei puncte puse în joc, devenii au de luat o revanşă pentru înfrângerile suferite în sezonul trecut. Dunărea a câştigat atunci atât semifinala din Cupa României (5 – 2), cât şi finala mică a campionatului (3 – 1), pentru medaliile de bronz.

În cadrul aceleiaşi runde mai sunt programate alte două meciuri. Tot duminică, dar de la ora 15, se joacă la Cluj partida Clujana – Informatica Timişoara, iar luni, de la ora 18, este programată disputa Odorheiu Secuiesc – Imperial Wet. United Galaţi stă în această etapă. Ieri seară s-a jucat restanţa din etapa a doua dintre United Galaţi şi Dunărea Călăraşi. Odorheiu – Informatica, o altă restanţa, dar din etapa a doua, a fost reprogramată în 10 octombrie.

Înfrângere poate neaşteptată la Timişoara

Într-o partidă care s-a jucat marţi şi a contat pentru etapa a treia, Autobergamo a pierdut la Timişoara cu Informatica. Gazdele s-au impus cu 5 – 2 (2 – 0). Pentru timişoreni au marcat Nastai, Montero, Cojocaru, Iago Otero (autogol) şi Milovac, iar pentru deveni au înscris Andre Sasse şi Mihnea Toader.
Iată şi lotul lui Autobergamo la acest meci: Vlad Iancu, Cătălin Şerban – portari, Kovacs Zabar, Mihnea Toader, Sergiu Gavrilă, Andrei Grosu, Iago Otero, Ion Anton, Andre Sasse, Morad Mallouk, Antonio Ribeiro, Bogdan Pieptea, Andrei Vesa – jucători de câmp.
Tot din etapa a treia s-au mai disputat anterior partidele Imperial Wet – United Galaţi 6 – 2 şi Dunărea Călăraşi – Odorheiu Secuiesc 4 – 2.
Clasamentul după trei etape şi câte două meciuri jucate pentru fiecare echipă se prezintă astfel: pe primul loc Imperial Wet cu şase puncte, pe ultimul Clujana cu zero puncte, între ele celelalte cinci formaţii cu câte trei puncte, în ordinea dată de golaveraj, adică Autobergamo, Odorheiu, Informatica, Dunărea şi United.
„Aşa cum e normal, trebuie să vorbim şi la înfrângere. Am pierdut la Timişoara un meci în care s-a văzut lipsa de maturitate a băieţilor, care mai ales în prima repriză au jucat fără tupeu, cu prea multa frică, făcând greşeli impardonabile în apărare. Din păcate acest rezultat ne poate costa în clasamentul final al competiţiei. Dar totul se joacă! Duminică de la ora 18 întâlnim acasă la Deva puternica echipă din Călăraşi. Vă asteptăm în număr mare pentru a-i susţine pe tinerii noştri jucători”, se arată într-un comunicat al clubului Autobergamo Deva.

West Deva evoluează în deplasare la Corund

Continuă şi liga a doua, cu meciurile din etapa cu numărul 3. Prologul rundei din seria a doua se joacă sâmbătă între Kereszthegy Remetea şi Inter Gheorgheni. Într-o partidă programată duminică, de la ora 18, liderul seriei West Deva joacă în deplasare cu Korondy Junior 2017 Corund. Tot duminică, de la aceeaşi oră, se dispută derbyul primelor două clasate din ediţia precedentă de campionat, KSE Târgu Secuiesc – CSM Târgu Mureş.
În urmă cu o săptămână West Deva a dispus acasă de Kereszthegy Remetea cu 10 – 5, în timp ce Korondy Junior a fost învinsă la Târgu Mureş de CS Municipal cu 7 – 2.
În clasamentul seriei a doua conduc după două etape West Deva şi KSE Tg. Secuiesc cu câte 6 puncte, urmate de Kereszthegy Remetea cu 3 puncte, CSM Tg. Mureş (echipă penalizată cu două puncte de Comisia de Disciplină a FRF) cu un punct, Korondy Junior Corund şi Inter Gheorgheni, ambele cu zero puncte.

Back to top button
Close
Close