glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Arion: acelaşi slogan, alte proiecte

„Nu se poate să nu se poată”, sloganul folosit de Viorel Arion în 2012, când a câştigat, la limită, alegerile pentru postul de primar al Hunedoarei, va fi folosit de acesta şi în următoarea campanie electorală. Viorel Arion s-a lansat oficial în cursa electorală sâmbătă, în cadrul unei festivităţi ce a avut loc în aula Facultăţii de Inginerie Hunedoara.

Reprezentantul conducerii centrale a PNL care a „girat” festivitatea a fost Gheorghe Falcă, primarul Aradului. Deputatul Carmen Hărău, senatorul Dorin Păran, vicepreşedinţii CJ Hunedoara, Vetuţa Stănescu şi Dorin Gligor, s-au aflat în primul rând al echipei liberale cu care Arion s-a prezentat în faţa susţinătorilor săi.

Lansare fără fast

Câteva zeci de baloane, câteva pliante, câteva discursuri scurte şi două filmuleţe. La asta s-a rezumat, de fapt, momentul prezentării lui Viorel Arion drept candidat al PNL pentru un nou mandat de primar al Hunedoarei. Discursul lui Arion s-a bazat pe la o pildă (în care doi fraţi care nu-şi mai vorbeau au fost împăcaţi de un tâmplar care, în loc să construiască între gospodăriile celor doi un gard, a construit un pod) şi pe imagini. Imagini cu proiectele „bifate” în cei patru ani de mandat ca primar, dar şi cu proiectele pe care Viorel Arion le propune alegătorilor pentru perioada 2016 – 2020. La capitolul „realizate”, au fost enumerate, printre altele, reabilitarea stradală, noul parc industrial al oraşului, ştrandul din centrul Hunedoarei şi investiţiile din cadrul spitalului. Pentru perioada 2016 – 2020, Arion spune că îşi doreşte ca prioritare să fie iniţiativele care vizează direct, sau indirect Castelul Corvinilor, „un adevărat motor economic al oraşului”.

Discurs la final de mandat

„Cea mai importantă realizare a mea este că am reuşit să construiesc între mine şi cetăţenii oraşului meu poduri (de comunicare, de transparenţă, de apropiere către oameni şi problemele lor. Proiectele mele sunt rodul consultării mele permanente cu oamenii, cu nevoile oraşului. Se spune că un om de succes este acela care poate construi fundaţii solide cu cărămizile pe care alţii le aruncă în el. Voi persevera în a construi fundaţii solide, în a construi oraşul, în a crea proiecte şi a le duce la bun sfârşit. Voi persevera în a construi în continuare poduri între mine şi cetăţenii pe care-i reprezint”, a declarat sâmbătă Viorel Arion.

Carmen Hărău, „căpitan nejucător”

Alături de Viorel Arion, la lansarea de sâmbătă a fost deputatul hunedorenilor, Carmen Hărău. În discursul său, parlamentarul PNL a ținut să întărească ideea de echipă și coeziune între cele două partide care, prin fuziune, alcătuiesc noul PNL. Chiar dacă Viorel Arion a prezentat-o pe Carmen Hărău prima pe lista echipei sale, asta nu înseamnă că numele ei se va regăsi pe buletinele de vot pentru Consiliul Local. „Suntem o echipă și așa vom rămâne. Nu voi candida în alegerile locale, dar voi fi lângă echipa liberală. Primarul Viorel Arion are toată susținerea mea”, a declarat Carmen Hărău.

Tags

8 Comments

  1. Daca saracii PNL-isti au ramas fara imaginatie, sa se prezinte in fata electoratului cu discursuri scurte si 2 filmulete, imaginati-va ce proiecte de lege, hotarari, decizii vor lua pentru noi.

  2. O gluma buna domnule Arion, oare la aceste glume nesarate mai functioneaza atata timp cat nu a-ti facut nimic din ceea ce a-ti promis ca faceti in precedentul mandat. Poate ar trebui sa mergeti intr-o mare vacanta ca numai tineti minte din ce ar fi trebuit sa faceti.

  3. Arion ala crede ca mai merge vrajala cu slogane cum ar fi: noi facem, noi dam, noi nu furam ca si alti. dar defapt ei sunt aceia care fura tot cea ce pot. daca ar putea siar fura si scaunul unul la celalant sa nu mai aiba unde sta.

  4. Chiar nu v.ati saturat sa tot mintiti atat nu va este rusine cu aceleasi minciuni pe care le spuneti mereu?????

  5. „Nu se poate sa nu se poata” sa ce domnule Arion ? Nu se3 poate sa nu furam din banii publici, nu se poate sa facem curatenie in oras, nu se poate sa facem ceva pentru cei din Hunedoara? Ce nu se poate ?