glasul-hd.ro Web analytics


Actualitate

Amenzi în creştere la Poliţia Locală Deva

Poliţiştii locali din reşedinţa de judeţ par a fi puşi pe dat amenzi . Ei anunţă că valorea sancţiunilor aplicate luna trecută a fost mai mare cu peste 10 la sută faţă de luna iunie.

Atitudinea Poliţiei Locale Deva s-ar putea să fie pe placul cetăţeanului care respectă regulile de bun simţ, dar deloc pe placul celui care, de exemplu, ar vrea să parcheze regulamentar, dar nu prea are unde, pentru că oraşul înregistrează încă un mare deficit la acest capitol
În total, în iunie, Poliţia Locală Deva a aplicat amenzi în valoare de 30.620 de lei. Cele mai consistente sancţiuni s-au înregistrat pentru parcări neregulamentare (62 de amenzi în valoare totală de 12.000 de lei şi 142 de avertismente) şi pentru abateri de la regulile de ordine şi linişte publică (46 de amenzi în valoaree de aproape 14.000 de lei cărora li s-au adăugat 91 de avertismente).

În peste 370 de cazuri în care a intervenit luna trecută Poliţia Locală s-a sesizat prin intermediul sistemului „Big Brother”, denumit oficial „Serviciul de Monitorizare Video şi Trafic”.

Back to top button