glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Alte cinci transferuri parafate de Autobergamo

Formația finanțată de Dorin Popa a mai bătut palma cu cinci jucători, doi dintre aceștia urmând să stea între buturi. În aceste condiții, numărul nou-veniților din această vară ajunge la șapte, devenii având, în acest moment, asigurate două „linii” echilibrate.

Astfel, după ce înțelegerea cu Andrei Grigoraș a căzut, alb-vișiniii s-au reorientat spre fostul portar al celor de la United Galați, Petrișor Toniță, dar și spre spaniolul Miguel Angel Molina Davila – ultima dată la Sepsi Sfântu Gheorghe. Devenii și-au mai asigurat trei posturi și în teren, prin aducerea lui Szabolcs Manya (foto, 26 de ani, ex-FK Odorheiu Secuiesc), Emanuel Moldoveanu (29 de ani), care a jucat, printre altele, și la United Galați și Vlad Țipău (26 de ani, ex-CLD Caramagnese, liga secundă italiană). „Cred că prin aducerea celor cinci ne-am asigurat două linii foarte puternice și extrem de echilibrate. Sunt băieți care își doresc enorm să câștige titlul cu Deva și am încredere că putem reușit acest lucru. Nu sunt sigur dacă ne vom opri aici cu transferurile, dar deocamdată sunt mulțumit de înțelegerile parafate”, a precizat Dorin Popa, principalul finanțator al Autobergamo Deva. În acest moment, în lotul devean se regăsesc, dincolo de cei amintiți anterior, Raul Filimon, Florin Ignat, Cristi Matei, Cristi Obadă, Sergiu Tacot, Andrei Munteanu, Andrei Pânzaru, Adrian Moț, Lucian Popescu și Andrei Drăgoiu.

Pârciu nu mai vine

Deși căzuseră, inițial, de acord, Marius Pârciu nu va mai ajunge la Deva în această vară. În aceste condiții, de echipă se va ocupa, momentan, Florin Ignat, care a și participat de altfel, în urmă cu câteva zile la un curs pentru obținerea licenței UEFA B Futsal. În cazul în care nu se va găsi o altă soluție, experimentatul jucător va urma să ghideze echipa și de pe banca tehnică. Reunirea lotului va avea loc pe 13 iulie, urmând ca imediat după aceea, Autobergamo să susțină și câteva partide de verificare. Primul joc oficial al noului sezon este programat pe 26 august, când va avea loc Supercupa României, adversara devenilor fiind campioana City’Us Târgu Mureș.

3 titluri are în palmares, în doi ani de existență, Autobergamo Deva: titlul, Cupa și Supercupa.

Back to top button
Close
Close