glasul-hd.ro Web analytics

Publicitate

Alege cea mai buna oferta de inchirieri auto pentru o vacanta reusita la ski!

Chiar daca vacantele de sarbatori au trecut, sezonul partiilor este deschis, iar statiunile montane din tara noastra sunt pline de turisti care iubesc sporturile de iarna. Daca planuiesti sa petreci un weekend la ski sau organizezi o sedere mai lunga intr-una dintre statiunile ce ofera si partie sau trasee montane accesibile si pe timp de iarna, cea mai buna solutie de transport pe care o poti alege este cea oferita de companiile de inchirieri auto.

Drumurile de munte din tara noastra nu sunt chiar cele mai bune, mai ales daca planuiesti sa urci pana la cota 1400, iar reactia autoritatilor locale la depunerea zapezii pe drumurile publice nu este foarte prompta. Pentru a reusi sa eviti eventualele neplaceri chiar si in cele mai dificile conditii de iarna, o firma de inchirieri auto iti poate pune la dispozitie o masina cu tractiune integrala. Pe langa confortul si siguranta pe care le vei avea intr-un SUV, te vei putea bucura si de spatiu suficient pentru depozitarea bagajelor si echipamentului de ski.

Daca deja ti-ai facut o idee in legatura cu specificatiile masinii cu care urmeaza sa faci calatoria catre partie, asigura-te ca si serviciile din oferta de inchirieri auto ce vin odata cu aceasta vor fi in avantajul tau. In acest sens, in randurile de mai jos vei descoperi cateva aspecte pe care le-ai putea lua in calcul pentru a identifica o oferta de calitate.

Inchirieri auto pe timp de iarna – Focusrent

Siguranta si confort

Siguranta pasagerilor este cel mai important aspect al fiecarei calatorii, astfel incat va trebui sa te asiguri ca vehiculul pe care firma de inchirieri auto ti-l pune la dispozitie este mai nou de 5 ani, pentru a te putea bucura de cele mai noi si performante sisteme de siguranta si confort. Pe deasupra, acest detaliu ar reduce si riscul folosirii exagerate a respectivului autoturism. In plus, verifica daca oferta de inchirieri auto pe care o alegi include si anvelopele de iarna si celelalte dotari de siguranta in pachetul de baza, fiindca unele firme incadreaza aceste dotari la “optiuni premium”.

Politica firmei

Cel mai neplacut scenariu ar fi ca dupa defectarea masinii pe care o conduci sa fii nevoit sa astepti si sa mai si platesti pentru venirea ajutorului din partea firmei de inchirieri auto cu care colaborezi. Astfel, cauta o companie care sa iti ofere ajutor gratuit, in cel mai scurt timp posibil (maximum 5 ore), inlocuind vehiculul avariat cu unul functional pentru ca tu sa iti poti continua concediul fara griji.

Taxele si asigurarile

Multe firme de inchirieri auto se lauda cu cel mai mic pret de pe piata, insa ofertele afisate pe site nu vor cuprinde asigurarile auto si taxele de drum necesare si obligatorii fiecarei calatorii. In acest sens, compara pretul final al ofertelor si ia in calcul acele oferte ce includ in pretul de baza toate taxele si asigurarile de care ai nevoie: RCA, full Casco si rovinieta. Daca sunt deja achitate, nu va mai trebui sa iti bati capul cu ele, astfel incat sa te poti concentra asupra aspectului important: relaxarea si distractia din timpul concediului.

Dotari optionale

Siguranta si confortul pasagerilor sunt aspecte decisive, astfel incat o oferta completa de inchirieri auto trebuie sa poata pune la dispozitia ta si dotari precum GPS, scaun pentru copil si alte lucruri care sa sporeasca gradul de siguranta din timpul calatoriei sau sa asigure confort si eficienta.

Daca vrei profesionalism, transparenta si toate beneficiile mentionate mai sus, alege cu incredere FocusRent! Cu o experienta de peste 12 ani pe piata de inchirieri auto din Romania, pachetele de servicii pe care ti le ofera aceasta companie iti vor satisface in mod cert necesitatile de transport, indiferent de preferinte sau natura calatoriei.