glasul-hd.ro Web analytics


Sport

Al treilea meci consecutiv pierdut la limită de Cetate

Cetate Deva a pierdut sâmbătă în deplasarea cu Flacăra Horezu un meci din care putea scoate mult mai mult. În faţa unei formaţii vâlcene cu punctaj maxim pe teren propriu, devenii au evoluat curajos, deşi au fost lipsiţi de aportul titularilor Doboş şi Bogdanovici, ambii suspendaţi. În cele din urmă gazdele s-au impus cu 1 – 0, unicul gol al întâlnirii venind târziu, pe final de partidă, înscris de rezerva Simeanu.

Este al treilea joc la rând cedat cu acelaşi scor, după cele de la Filiaşi cu ACS şi de acasă cu Craiova lui Mititelu. E drept, aceste înfrângeri au fost suferite în faţa unor adversari puternici (Craiova şi Flacăra ocupă primele două locuri în serie), însă ele au adus echipa deveană pe un loc 14 deloc liniştitor în clasament.

Urmează meciuri din care trebuie aduse puncte

Totuşi, antrenorul Devei s-a declarat mulţumit de prestaţia avută de jucătorii săi la Horezu, o evoluţie care îi dă speranţe pentru viitorul apropiat – respectiv partidele cu Hunedoara de acasă şi cu Cermei şi Poli din deplasare.

„Băieţii au jucat excepţional, dar s-a văzut lipsa de experienţă. Doar Roncea (31 de ani) şi Radak (24) au fost mai experimentaţi în primul 11, în rest am avut foarte mulţi copii născuţi în ’99 şi 2000. Am avut trei – patru ocazii imense, a fost inclusiv o minge trimisă de Bîrzan şi scoasă portar de pe linia porţii. Au făcut un joc chiar mai bun decât cu Craiova, pentru că de data aceasta ne-am creat şi ocazii. Păcat de munca lor, chiar i-am felicitat după joc, le-am spus să ţină capul sus. Echipa joacă, am dominat categoric repriza a doua, în contextul în care am întâlnit o echipa care a dat de la trei în sus în toate meciurile de acasă. Din punctul meu de vedere Flacăra e una din cele mai bune echipe din serie, e echipa de pe locul 2, cu mulţi jucători experimentaţi, care au trecut şi pe la liga întâi. I-au avut pe Mansour, pe Precup, pe Adi Popa, mulţi jucători de 30 de ani pe teren. Cu toate acestea copii i-au luat sus, nu i-au lăsat să joace. Ei au avut o singură ocazie, o centrarea de pe tuşă, de lângă fanion, a venit Simeanu în forţă şi a dat gol, în rest nimic. Pe Paşcu l-am scos înainte de pauză pentru că nu a fost în ritmul echipei. I-am dat o şansă, din păcate nu a ştiut să profite de ea. La fel ca şi cu Craiova, a făcut o repriză bună, alta mai slabă. L-am introdus în locul lui pe Cocan, care a adus un plus în joc. De asemenea Marton a intrat foarte bine în meci, a avut două ocazii imense, din păcate nu a reuşit să marcheze. La capitolul plusuri menţionez şi unul pentru Jude. Este în creştere evidentă, a şi dat jos şapte kg şi asta s-a văzut, pentru că a jucat foarte bine astăzi. Urmează pentru noi meciul cu Hunedoara, care trebuie câştigat. După acesta vin două deplasări la Cermei şi Timişoara, de unde trebuie neapărat să aducem puncte ca să ne îndeplinim obiectivul, rămânerea în liga a treia. Revine Bogdanovici, care şi-a efectuat şi a doua etapă de suspendare, dar în ultimele două săptămâni nu a jucat. Mă gândesc foarte bine dacă reintră ca titular, pentru că Jude şi Radak au făcut două meciuri foarte bune împreună în centrul apărării”, a declarat Ştefan Nanu, antrenorul principal al lui Cetate.

Flacăra Horezu – LPS Cetate Deva 1 – 0 (1 – 0)

Cetate: Manea – Kelemen, Radak, Jude, Tătulea – Ţoiu, Paşcu (min. 40 Cocan), Bîrzan (min. 75 Chivu) – Iana (min. 80 Marton), Lupu, Roncea. Antrenor Ştefan Nanu

A marcat: Simeanu (min. 81)

Tags
Back to top button
Close
Close