glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Agenda de weekend

Acest sfârşit de săptămână ne va solicita la maximum rezervele de energie. „Musai trăbă” să trecem prin parcarea Auchan pentru târgul „Produs de Cluj”, n-ar fi bine să ratăm nici ocazia de a vedea un film în aer liber şi e total contraindicat să nu ajungem la „Dac Fest”, mai ales că e ediţia a X-a şi se anunţă a fi una şi mai spectaculoasă decât precedentele. Dacă mai adăugăm în program filme la cinema ori la TV plus o ieşire de duminică seara la un „stand-up comedy” agenda de week-end devine chiar supra-aglomerată.

Vineri

La „târg”, lângă mall

Ora 18.00 – parcarea Auchan, Deva

Târgul „Produs de Cluj” – meşterii populari vin cu bunătăţi de casă, costume tradiţionale, bijuterii şi decoraţiuni unice. Nu lipsesc spaţiile gastronomice cu producţie gustoasă „ad-hoc” şi nici recitalurile de folclori. Târgul va fi deschis până duminică seara.

La film în aer liber

Ora 21.00 – parcarea Kaufland Deva

Aici va fi proiectată una dintre cele mai îndrăgite animaţii din ultimii ani „Berzele”. Filmul este dublat în limba română aşa că este potrivit şi pentru piticii care încă n-au învăţat să citeadcă

La TV

Ora 00.30 – ProTV

“Scăpat de sub control” – personajul interpretat de Mel Gibson (detectiv de poliţie în Boston) este eroul unui thriller plasat la intersecţia dintre politică şi afacerile de mare anvergură. Un film demn de văzut (sau revăzut)

SÂMBĂTĂ

La festival

Ora 14.00 – platoul de la poalele Uroiului, lângă Simeria

“Dac Fest” – ediţia a X-a. Peste 200 de membri ai mai multor asociaţii de reconstituire istorică vă propun un program intens şi variat, de la ritualuri de nuntă dacică, dansuri şi lupte de gladiatori până la reconstituirea unor bătălii între daci şi romani. “Bătălia” de sâmbătă are loc de la ora 19.00, fiind urmată de recitaluri oferite de trupele Hara şi COMA.

La film

Ora 20.00 – Cinema “Flacăra” Hunedoara

20:00 – “Yesterday” – o comedie rock-n-roll despre muzică, visuri, prietenie și lungul drum care duce spre iubirea vieții tale. Pe coloana sonoră vom regăsi cele mai îndrăgite hituri ale Beatleșilor în versiune modernă, și îi vom vedea pe Himesh Patel, Lily James, Kate McKinnon și Ed Sheeran.

La TV

Ora 22.00 – Prima TV

“Uraganul” (SUA – 1996) – În anii ’60, un grup de tineri americani, studenţi la Ocean Academy, urcă la bordul unui vapor – şcoală sperând să înţegeală, de-a lungul unui voiaj lung, ce înseamnă disciplina şi curajul. Întâlnirea cu un uragan le va transforma călătoria într-o adevărată tragedie.

Duminică

La festival

Ora 12.00 – platoul de la poalele Uroiului, lângă Simeria

“Dac Fest” – ediţia a X –a. Dacă aţi ratat ziua de sâmbătă a festivalului ar fi mare păcat să o rataţi şi pe a doua, mai ales că, de la ora 12.00 este programată reconstituirea unui ritual dacic de incinerare, urmat de momente de dansuri şi lupte de gladiatori, iar la 15.30 de încă o “bătălie” între daci şi romani.

La film

17.10 – Cinema City Deva

“N-ai şanse, frate” – Fred Flarsky (Seth Rogen) este un jurnalist talentat şi nonconformist cu multe belele în trecutul său. Charlotte Field (Charlize Theron) este una dintre cele mai influente femei din lume. Cei doi nu au nimic în comun. Nimic altceva decât că ea i-a fost babysitter în copilărie.De aici porneşte povestea pe care vă lăsăm să o descoperiţi.

În oraş

Ora 12.00 – Restaurantul Perla din Deva

“Stand up comedy” – cu Serghei, Anisia şi Adi Bobo.

Pe lângă succesul său de la iUmor, Adi Bobo a mai fost premiat la numeroase festivaluri naționale de comedie. Anisia, blonda din finala de la “Românii au talent” a câștigat Festivalul de satiră și umor de la Târgu Mureș și multe alte concursuri locale. Serghei, un tânăr carismatic care se face plăcut prin naturalețe și prin accentul lui moldovenesc, a avut succes chiar de la prima apariție pe scenă în anul 2012.

Tags

Vezi și

Close