glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Agenda de weekend

Iubitorii de teatru sunt așteptați vineri la o comedie de zile mari în regia lui Sorin Misirianțu: „Dragoste cu năbădăi”, iar la cinematograful „Patria”, care și-a redeschis porțile pentru public, va rula filmul „VICE: Vicele”, povestea lui Dick Cheney, un politician de mare clasă, de la Washington. În cadrul unei plimbări pe jos se poate vizita târgul cu mărțișoare și flori din centrul Devei, iar duminică îndrăgostiții se pot „căsători de probă” la Castelul Corvinilor din Hunedoara.

Vineri

La film
Ora 18:40- Cinema City Deva
„Favorita”
Fragila regină Anne ocupă tronul Angliei, iar prietena ei, Lady Sarah guvernează țara în locul ei, în timp ce are grijă de sănătatea și de caracterul schimbător al Annei.

La teatru
Ora 20:00- Cinema „Flacăra” Hunedoara
„Dragoste cu năbădăi”
O banală cerere în căsătorie se transformă într-un adevărat balamuc; răsturnări de situație, revendicări de pământuri, ipocrizii ca între vecini, totul, într-o rețetă a succesului.
Cu: Cornel Răileanu, Adriana Băilescu și Sorin Misirianțu
Regia: Sorin Misirianțu

La TV
Ora 20:30 –Paramount Channel
„Wall Street: Banii sunt făcuți să circule”
Filmul spune o poveste despre bani făcuți cu orice preț și oameni care ar face orice ca să poată pătrunde în cel mai exclusivist club de bogăție și putere.
Regia: Oliver Stone
Cu: Shia LaBeouf, Michael Douglas, Carey Mulligan
Gen film: dramă

Sâmbătă

La târg
Ora 13:00 – Piața Unirii Deva
„Târgul de Mărţişor”
Evenimentul debutează cu o premieră: mărţişoare comestibile – figurine multicolore, din fondant. Târgul este dedicat în exclusivitate produselor handmade şi florilor de sezon.

La film
Ora 19:40- Cinema City Deva
„Familie de-a gata”
Când Pete și Ellie decid că e timpul să-și facă o familie, ajung fără să vrea în lumea adopțiilor. Ei ajung să cunoască un trio de frați dar își dau seama că nici nu au pornit bine “motoarele”, și sunt pe cale să scape frâiele din mână.
Regia: Sean Anders
Cu: Mark Wahlberg, Rose Byrne
Gen film: comedie, dramă

La TV
Ora 20:00-TVR3
„Hamlet”
Filmul prezintă tragedia prințului Hamlet al Danemarcei, care-și razbună tatăl, ucis de uchiul său Claudiu și de propria mamă, într-o impresionantă transpunere cinematografică realizată în nordul Scoției.
Regia: Franco Zeffirelli
Cu: Helena Bonham Carter, Mel Gibson
Gen film: dramă

Duminică

La cununie
Ora 12:00 – Castelul Corvinilor
De Dragobete toți îndrăgostiții sunt invitați să își oficializeze relația pentru o zi, printr-o căsătorie „de probă”, care se va oficia la capela din incinta Castelului Corvinilor.

La film
Ora 17:30- Cinema „Patria” Deva
„Vice: Vicele”
Filmul este povestea lui Dick Cheney, un fin cunoscător al sistemului birocratic din Washington, care ajunge în mod discret să posede o putere politică imensă. Dick Cheney devine cel mai puternic om din SUA și contribuie în mod decisiv la impunerea unei noi ordini mondiale. Consecințele acțiunilor sale le resimțim până azi.
Regia: Adam McKay
Cu: Christian Bale, Amy Adams
Gen: Biografic, dramă

La TV
Ora 21:00- TNT
„Corbul”
Regia: Alex Proyas
Cu: Brandon Lee
Gen film:acţiune, crimă, SF
Noaptea dinaintea Halloween-ului este noaptea când Eric Draven, și logodnica sa Shelly sunt uciși cu brutalitate. La un an după moartea lor, Eric este readus la viață, deținând puteri supraumane. Are viziuni care îi serveasc la răzbunarea morții sale și a lui Shelly, ajutat fiind și de un misterios corb.

Vezi și

Close