glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Agenda de weekend

Week-end-ul poate fi mai aglomerat decât pare. Trebuie doar să vă faceţi timp pentru o piesă de teatru, un concert de saxofon, un spectacol de vals, salsa şi bachata, dar şi pentru un film la cinema ori la TV. În „ofertă” mai există şi o întrecere de ski şi snow-board.

Vineri
La ski
Ora 10:00- Stațiunea Straja, Pârtia Constantinescu
„Cupa Tabere Straja”
O competiție care se adresează copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani.

La film
Ora 17:30 – Cinema „Flacăra”
„Și bețivi și mincinoși”
Cu: Alec Baldwin şi Salma Hayek
Doi părinți alcoolici încearcă să ascundă de fiica lor dificultățile financiare din ce în ce mai mari și mai presante, printr-o serie de scheme și planuri pe cât de elaborate, pe atât de comice şi sortite eșecului.

La TV
Ora 20:30 – Prima TV
„ Brigada Diverse intră în acțiune”
Două cazuri de furt, aparent banale, îi conduc pe Capitanul Panait, Plutonierul Căpșună, sergentul major Cristoloveanu și câinele Costel pe urmele unei adevarate rețele de borfași. Confruntarea cu vestitul „trio”
Gogu – Trandafir – Patraulea naște situații comice irezistibile.

Sâmbătă
La concert
Ora 17:00 – Shopping City Deva
Concert saxofon şi spectacol de dans
Interpret „Szabi Sax” va oferi un recital urmat de un spectacol al trupei „Dansandra”, ai cărei membri vor dansa vals clasic, salsa și bachata.

La film
Ora 18: 10 – Cinema City- Deva
„Anomalia”
Gen film: horror, thriller
Sarah este o mamă al cărei fiu dă semne îngrijorătoare că ar fi sub influența unei forțe malefice, supranaturale. Sarah e obligată să caute răspunsurile în propriul trecut, trecând printr-o serie de aventuri terifiante.

La TV
Ora 20:10- Prima TV
„În calea răului”
Maria Von Gall este ținta unei grupări naziste, care vrea să obțină de la ea codurile numeroaselor conturi bancare deținute de evrei în Elvetia. Ea folosește banii pentru a-i ajuta pe evrei sa se salveze.

Duminică
La mall
Ora 12:00 – Shoping City Deva
Ateliere de creaţie pentru copii la Shopping City Deva
Prichindeii vor putea construi folosind piese lego cu diverse tematici: clădiri, maşini, nave, animale.

La film
Ora 13:00 – „Cinema Flacăra” – Hunedoara
„Covorul Zburator”
Hodja, fiul unui croitor dintr-un sătuc din deşert, visează să cunoască lumea plină de aventuri de dincolo de munţii pe care îi vede la orizont. Povestea este spusă într-un film de animaţie captivant atât pentru copii cât şi pentru adulţi.

La teatru
Ora 18:00 – Centrul Cultural „ Drăgan Muntean” –Deva
„Iluzia optică” – avanpremieră
O comedie care parodiază sloganul „munca înnobilează”. Personajele sunt funcţionari blazaţi, leneşi linguşitori şi laşi, care îşi pierd timpul pălăvrăgind. Singura lor preocupare este efortul de-a se menţine în „graţiile” şefilor.

Vezi și

Close