glasul-hd.ro Web analytics


Timp liber

Agenda de week-end

Concerte, teatru de păpuși, filme bune, un concert cu muzică indiană, o piesă de teatru pentru copii și nu numai (oferit de Teatrul de Artă Deva) sunt câteva posibilități de a vă distra la acest sfârșit de săptămână.

Vineri

La cinema

Ora 17:30 – Cinema „Patria” Deva

„ Joker”

Filmul arată studiul unui personaj disprețuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social, ci și o poveste moralizatoare. Robert de Niro apare în rolul unei gazde de talk-show care îl face pe Joker să își piardă mințile.

Regia: Todd Phillips

Cu: Robert De Niro, Joaquin Phoenix, Marc Maron, Zazie Beetz

Gen film: crimă,  thriller

 

La concert

Ora 18:00 – Centrul Cultural Drăgan Muntean Deva

„India Fest” – concert și bazar indian

Formatia Atmavan vă invită la un concert tradiţional și dans clasic.

Participanţii vor avea la dispoziție bufet tradiţional indian și vor primi din partea organizatorilor o carte cadou din înţeleciunea indiană.

 

La TV

Ora 22:30 – Pro Cinema

„Secretul”

O echipă strâns sudată de investigatori FBI, formată din Ray și Jess, alături de procurorul districtual care îi supervizează – Claire e distrusă când descoperă că fiica adolescentă a lui Jess a fost ucisă în mod brutal și fără vreun motiv aparent.

Cu: Nicole Kidman, Julia Roberts, Chiwetel Ejiofor

Gen film: thriller

 

Sâmbătă

La cinema

Ora 13:20 – Cinema City

„ Cățeii Arctici : cursa pe zăpadă”

Filmul urmărește un grup de eroi neexperimentați care se aliază pentru a-l contracara pe maleficul Von Walrus și a salva Arcticul. Swifty, un vulpoi polar lucrează în departamentul serviciului de livrare Arctic Blast, dar visează ca într-o zi să devină un câine de top, ca celebrii curieri husky ai Arcticului.

 

La concert

Ora 18:00 – Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva

„ În prag de Crăciun” – un recital Piano „Modus Vivendi”.

Intrarea este liberă.

 

La concert

Ora 19:00 – Parcul de Afaceri Simeria

„Magia Hibernalia” – concert Alexandra Ușurelu

Alexandra Ușurelu va susține în Simeria un concert sublim, ”Magia Hibernalia”,despre magia sărbătorilor în familie, despre bucuria de a iubi și a dărui.

Distinsă în concertele sale, în care cele mai puternice idei sunt cântate în cele mai delicate sonorități, Alexandra Ușurelu promite un concert unic.

 

Duminică

La teatru

Ora 11:00 -Teatrul de Artă Deva

„ Burtiplici și Tontonici”

Un spectacol adresat celor mici și nu numai ,, Burtiplici si Tontonici” este un spectacol muzical interactiv cu clovni. Cei doi protagoniști sunt șomeri și găsesc întâmplător un articol în ziar despre un post vacant la circul ,,Kikirimikiri” și începe astfel competiția între cei doi.

 

La teatru de păpuși

Ora 16:00 – Shopping City Deva

Cei mici sunt invitați la spectacolul Cipi și Moș Crăciun, unde vor descoperi frumoasa poveste a Crăciunului.

 

La TV

Ora 19:40 – Cinemax 2

„ Proiectul Florida”

Halley și fiica ei de 6 ani pe nume Moonee locuiesc împreună într-un motel deținut de Bobby, un om a cărui înfățișare serioasă ascunde de fapt o mare de compasiune și bunătate. În ciuda situației sale dificile și a tuturor lucrurilor care se întamplă în jurul ei, micuța Moonee nu are nicio dificultate în a transforma fiecare zi într-o sărbătoare și a se bucura de toate momentele la maxim.

Regia: Sean Baker

Cu: Brooklynn Prince, Christopher Rivera, Aiden Malik, Willem Dafoe

Gen film: dramă

Back to top button
Close
Close