glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Agenda de week-end

La acest sfârșit de săptămână sunteți invitați să participați la evenimente dedicate Zilei Naționale a României. Cel puțin una dintre manifestări va capta atenția tuturor și anume defilarea în premieră a copiilor „Juniorii AlerT”. Duminică în Deva se deschide târgul de iarnă. O variantă bună pentru relaxare este vizionarea documentarului „Marea Unire – România, la 100 de ani” sau a piesei de teatru „Cina de adio”, o comedie irezistibilă.

Vineri

La TV
Ora 15:00 – Cinemax HD

„Găsește drumul spre casă” (Could Mountain)

America anilor 1860. Într-o țară cutremurată de război se petrece o aventură extraordinară în care sunt implicați trei oameni; trei oameni a căror supraviețuire fizică și psihică depinde de legătura dintre ei.

Regia: Anthony Minghella
Cu: Jude Law,Nicole Kidman
Gen film: dramă, război

La film

Ora 20:00 – Cinema Patria – Deva

„Se încinge treaba”

O echipă de pompieri de elită trebuie să aibă grijă de trei copii năzdrăvani pe care i-au salvat dintr-un incendiu, dar habar nu au că îi așteaptă cea mai grea misiune din viața lor.

Regia: Andy Fickman
Cu: John Cena, Keegan-Michael Key, Judy Greer

Sâmbătă

La teatru

Ora 18:00 – Parcul de Afaceri Simeria
„Cina de adio”

Regia: Răzvan Săvescu
Distribuția: Gheorghe Ifrim, Mihai Călin și Ecaterina Ladin

O seară plăcută în familie cu prietenii e pe cale să se se transforme într-o catastrofă domestică de dimensiuni planetare și un comic irezistibil. Piesa de teatru „Cina de adio” reprezintă un șuvoi de bună dispoziție și hohote de râs despre ce înseamnă cu adevărat prietenii și cum să scapi de ei.

La film

Ora 18:00 – Centrul Cultural „ Drăgan Muntean”

Documentarul „Marea Unire: România, la 100 de ani”

Filmul ilustrează dramatismul anilor 1940-1941 și nu este o lecţie seacă de istorie. Filmările au fost realizate pe teritoriul României, dar şi în Bucovina de Nord şi în Basarabia. Filonul istoric, cu date precise, este păstrat în documentar prin intervenţiile mai multor istorici, care preiau rolul naratorilor, iar latura dramatică, emoţională este pusă în scenă prin intermediul oamenilor care, prin mărturiile lor, evocă momentele trăite de străbunii lor sau chiar de ei.

Invitate: Irina Margareta Nistor și Ileana Popovici
Intrarea este liberă.

Duminică

La târg
Ora 10:00 – Piața Unirii și pe Bulevardul 1 Decembrie 1918
Târgul de iarnă va oferi vizitatorilor produse specifice sărbătorilor de iarnă și o zonă gastronomică, unde vizitatorii vor putea degusta preparate tradiţionale calde, dulciuri, ceai şi vin fiert cu scorţişoară. Pentru copii sunt pregătite diverse atracții printre care se numără Căsuța lui Moș Crăciun, unde cei mici vor putea depune scrisorile către moșul aducător de daruri.

La defilare

Ora 10:30 – Bd. Iuliu Maniu, Deva
„Juniorii AlerT defilează!”
Pentru prima oara, de Ziua Națională a României, copiii vor defila. Ei vor fi parte a Paradei Oficiale organizate în centrul Devei.
La TV
Ora 0:00 – TNT
„Legenda vie” Î
În ciuda faptului că Robert Neville este un savant strălucit, nu poate să stăvilească virusul teribil, creat de om, care era imposibil de oprit sau de vindecat. În mod inexplicabil imun la virus, Neville este acum ultimul supraviețuitor din ceea ce a mai rămas din orașul New York sau poate din întreaga lume…
Regia: Francis Lawrence
Cu: Will Smith
Gen film: dramă, SF

Back to top button
Close
Close