glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Agenda de week-end

E vineri, weekendul a început o dată cu aniversarea Unirii Principatelor Române. Avem trei zile să facem tot ce ne poftește inima, așa că e cazul să facem planuri! Glasul Hunedoarei vine cu sugestii pentru acest sfârșit de săptămână:

 

Vineri, 23 ianuarie 2020

 

  • La teatru

 

Aniversarea

„Doamne,Dumnezeule ,Anucica … Niciodată nu am simțit atâta emoție pe scândura asta păcătoasă,niciodată ! Și câtă liniște și câtă împlinire a putut să treacă prin mine ….Credeam că le-am trăit pe toate, dar uite câtă bucurie a apărut în viața mea …. Anucica,draga mea Anucica, tu mi-ai deschis ochii fără să vrei…..Acuma am priceput eu că acolo unde este măcar un strop de omenie nu-i nici bătrânețe,nici singurătate,nici boală,până și moartea e ceva relativ….Viața asta,e așa un mister …Iar omul,ce luptă e omul ! Ce încleștare de deznădejde și speranță ! Ce amalgam de bucurie și tristețe! Omul ăsta,ce îmbrățișare de întuneric și lumină !… ”( fragment Aniversarea)

Distribuție Roxana Olșanschi, Eugen Pădureanu

Ora 19:00 – 20:00, Teatrul de Artă Deva

 

  • La concert

Ora 20:00 – John’s Café, Deva

Underwaves / BEAR / Between Shadows

Trupa brașoveana Underwaves vine pentru prima oară în Deva alături de Between Shadows și BEAR. Underwaves este o trupă românească „female fronted” din Brașov care combină o serie de stiluri și genuri de la metalcore, nu-metal și groove metal până la metal alternativ și post rock.

 

  • La TV

Ora 20:00 – Prima Tv

Nemuritorii

Treisprezece foști camarazi de luptă din oastea lui Mihai Viteazul, răspândiți prin Europa, se reîntâlnesc și decid să se reîntoarcă în țară pentru a-și îndeplini jurământul față de Voievod, să îndeplinească visul Unirii.
Film de aventuri pe fundal istoric. Acțiunea se desfășoară în prima parte a anilor 1600, mai precis în anul 1611. Filmul conține muzica formției Phoenix.
Sergiu Nicolaescu a câștigat Premiul ACIN pentru interpretare în 1974.

Cu: Amza Pellea, Ion Besoiu, Sergiu Nicolaescu

Gen film:  aventuri

 

Sâmbătă, 25 ianuarie 2020

  • La cinema

Ora 20:00 – Cinema „Patria” Deva

Jumanji: The Next Level (3D)

În Jumanji: Nivelul următor jucătorii trebuie să înfrunte deșerturi aride și munți înzăpeziți pentru a scăpa cu viață din cel mai periculos joc din lume.

Cu: Dwayne Johnson, Karen Gillan, Madison Iseman

Gen film: acțiune, comedie, aventuri

 

  • La TV

Ora 21:50 – Tvr 2

Campionatul European de patinaj artistic 2020

Program liber – fete

La competiție vor participa peste 120 de patinatori, din 33 de țări. România ar fi trebuit să fie reprezentată de Julia Sauter, clasată anul trecut pe locul 14, dar patinatoarea de origine germană nu este încă refăcută după o entorsă la gleznă.

 

Duminică, 26 ianuarie 2020

  • La TV

Ora 20:30 – Pro Tv

Cavalerul negru: Legenda renaște

Au trecut 8 ani de când Batman a dispărut în noapte, transformându-se din acel moment din erou în fugar. Asumându-și vina pentru moartea procurorului Harvey Dent, Cavalerul Negru a sacrificat totul pentru ceea ce el și Comisarul Gordon sperau că e o cauză mai bună. Pentru un timp, minciuna a prins, criminalitatea orașului Gotham fiind zdrobită sub greutatea Actului Dent împotriva infracționalității.

Dar totul se va schimba o dată cu sosirea unui hoț ingenios cu scopuri misterioase. Dar cu mult mai periculoasă se dovedește a fi apariția lui Bane, un terorist mascat al cărui crud plan pentru Gotham îl determină pe Batman să iasă din exilul auto-impus. Dar chiar și atunci când își pune pelerina și masca, e posibil ca Batman să nu se poată măsura cu Bane.

Cu: Gary Oldman, Christian Bale, Joseph Gordon-Levitt, Anne Hathaway

Gen film: acțiune, crimă, thriller, dramă