glasul-hd.ro Web analytics

EvenimentPolitică

Mircia Muntean și-a depus candidatura, oficial, pentru Primăria Deva. PSRO are peste 70% oameni noi în politică, pe lista de candidați pentru CL Deva

Mircia Muntean, candidatul PSRO la Primăria Deva, este, de astăzi, înscris oficial în cursa pentru câștigarea alegerilor locale în municipiul reședință de județ. În această dimineață, atât el, cât și candidații pentru Consiliul Local Deva și-au depus candidaturile la Biroul Electoral Municipal. Din echipa lui Mircia Muntean fac parte peste 70% oameni noi în politică și i s-a alăturat și un membru al Asociației „Civitas”, Andreea Ciobanu, care ocupă locul patru pe lista PSRO pentru Consiliul Local Deva. Totodată, actualul consilier local de la UNPR, Ioan David, a trecut la partidul lui Mircea Geoană și va face parte din echipa lui Mircia Muntean pentru Deva.

 

Fostul edil al municipiului reședință de județ, timp de patru mandate, Mircia Muntean, a fost prezent la Biroul Electoral Municipal Deva, luni dimineață, în jurul orei 11, în prima zi de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din iunie. Alături de el au fost și cei cu care fostul primar al Devei dorește să facă echipă în CL Deva. Răzvan Mareș, Tiberiu Coroiu, Andreea Ciobanu, Constantin Daniel Muntean, Adriana Chirilă, Gheorghe Smaranda, Ioan David, Florin Mureșan, Paul-Alexandru Enescu – aceștia sunt primii nouă candidați (primul pe lista CL Deva, fiind Mircia Muntean), în ordinea trecută pe lista depusă astăzi la Biroul Electoral Municipal Deva.

„Am încredere în echipa pe care o am pentru Consiliul Local Deva, am încredere în echipa de oameni noi, de tineri, pe care i-am propulsat în politică alături de mine. Sper ca alături de cei cu experiență, de domnul Ioan David, domnul Tiberiu Coroiu, de domnul Răzvan Mareș, să reușim și să putem dovedi că putem să conducem următorii patru ani. Avem mult de lucru! Avem de reabilitat zonele uitate de primărie, avem de adus un pic de speranță pentru pensionari, pentru tineri, care pleacă cu miile din municipiul Deva după absolvire. Trebuie să le redăm speranța. Trebuie să creăm locuri de muncă și, nu în ultimul rând, trebuie să le redăm urgent loturile și apartamentele ANL pe care le-am promis și pe care actuala administrație, timp de patru ani, le-a uitat, pur și simplu”, a spus Mircia Muntean, candidat PSRO Primăria Deva.

 

„Am venit în PSRO datorită proiectului 51% oameni noi. Mă bucur că sunt mai mult de 51 % oameni fără experiență în politică. Mă bucur că se dorește întinerirea și aducerea unor oameni care nu au mai făcut politică și care își doresc să se implice în problemele și în nevoile comunității”, a declarat Andreea Ciobanu, membră în Asociația „Civitas” și candidat pe listele PSRO pentru Consiliul Local Deva.

Mircia Muntean este primul candidat la Primăria Deva care se lansează oficial în cursa pentru câștigarea postului de edil al municipiului reședință de județ.

Tags

18 Comments

 1. Incredibil, si fara cuvinte. In Romania europeana de astazi daca o femeie de servici se angajeaja la stat are nevoie de cazier, dar un individ condamnat definitiv, poate candida si ajunge primar fara nicio problema.Condamnat pentru abuz in serviciu.Nu mai avem nicio sansa……

 2. cam pentru cati bani ai facut acest articol stefane? e ok sa iei bani de la prosti ca sa ii dai la ziar, dar nu de la gibonul asta. zic si eu. faci cum vrei.

 3. Asa betiv cum e toate proiectele care s-au finalizat in ziua de azi au fost incepute de el, il criticati prea mult avand in vedere ca a fost 4 mandate primarul nostru, mars cu voi la Marginean marele inginer constructor care nu respecta termenele si tine un oras intreg fara apa timp de 1 an de zile!!!

  VOTAM MIRCIA MUNTEAN SI SCOATEM TOATE LIMITATOARELE DE VITEZA (tatele) LE PUNEM INTR_O PLASA SI LE EXPEDIEM DOMNULUI PETRU MARGINEAN! MI-AM STRICAT MASINA DIN PROSTIA UNUI OM, O SA-L FAC SA PLATEASCA!!!!!

 4. ”Tatele’ acelea sunt chiar bune in majoritatea locurilor…unde sunt statii de autobuz,scoli,gradinite….au mai temperat o idee soferii…..abordate cum trebuie nu iti strica absolut deloc articulatiile masinii!!!!

 5. Porcul penal mircea încearcă și el marea cu sarea, nu e de condamnat..ca l-au condamnat alții oricum. Ce mă surprinde e multitudinea de dobitoci naivi care simpatizează cu el.
  Mi-ați șters comentariul precedent, sunteți și voi simpatizanți Porcul mircea?

 6. De ce faci expunera între cei doi precum între Bine/Rău de parcă sunt singurii candidați? Asta e urmarea spălării pe creier..Petrea rău, Porcul mircea bun iar tu….bou vagon.

 7. Din păcate asta face ignoranța si dezinteresul din populație. Gândiți-vă că unii au o educație precară, nu știu să scrie cum trebuie iar de exprimat corect nici nu se pune problema (asta e profilul votantului de la care urmărește Porcul mircea să obțină voturi), cu toate astea au aceeași putere decizională în urma votului precum un individ educat și informat.

 8. Și un pic cam agramat dacă i-ați observat cumva exprimarea și fluența în limbajul liber.

 9. Stiți ce a mai fost deasemenea început de Porcul mircea și finalizat doar acum? Podul de acces pe cetate. Bineînțeles că cei 100.000 lei alocați au fost cheltuiți iar podul nici măcar început, după care și-a terminat mandatul și treaba a rămas în aer, iar banii în buzunarul cui?
  Mi-e greu să înțeleg de ce aveți o asemenea repulsie pentru țâțe, probabil sunteți genul de bate la poarta din spate, acum lăsând la o parte glumitul și orientarea dvs sexuală îndoielnică pot spune că delimitatoarele acelea sunt chiar utile și singurele care au reușit să mai tempereze tembelii care circulau ăn oraș ca pe circuit.

 10. Aoleu, iar candideaza primarul interlopilor? Omul lui Spuma si Bibanu din nou in primaria Devei… Fereasca Dumnezeu de un asemenea primar plin de dosare penale care se ocupa numai de smecherii cu terenuri in perimetrul orasului. Sa spuna individul asta cati investitori locali a alungat din cauza spagilor care le cerea sa elibereze autorizatii de constructii catre respectivii investitori si care aveau in perimetrul orasului terenuri, pe care doreau sa construiasca sediile firmelor. Iar penalul Mircia ii ameninta ca, cat va fi el primar, ei nu vor pupa autorizatii pe acele terenuri, mai bine sa le vanda lui si secretarului de atunci din primarie. Astia doi erau mafia care pusese stapanire pe Deva, si astfel faceau rost de terenuri foarte ieftin. Asa a ingropat penalul Mircia sute de locuri de munca, care ar fi asigurat un trai cat de cat decent oamenilor. Sau sa-i reamintesc penalului Mircia Munteanu cum cumpara voturi de la romii din Viile Noi, cum inainte de alegerile locale se intalnea cu bulibasa din cartierul respectiv si in schimbul unor sume consistente de bani cu care erau platiti romii din acea zona, i se garanta ca toti vor vota la alegerile locale cu Mircia Munteanu. Asa castiga puslamaua asta alegerile in Deva anii trecuti. Se stiu multe despre acest individ, care are impresia ca devenii nu cunosc mizeriile lui. Uite ca se cunosc. Si autoritatile statului, DNA de exemplu, ar trebui sa ia aminte si sa-l scoata in catuse din sediul local al PSRO pentru dare de mita si alte porcarii care le-a facut cat era primar. Il mai intreb pe penalul asta, de unde are atatia bani sa detina o vila langa Baile Felix, alta vila la Sacaramb, alta pe litoral, ca din salariile de primar castigate in doua mandate nu putea face atatea. Cand a fost cercetat penal la inceputul anilor 2000 iar Spuma si Bibanu demonstrau in centrul orasului in favoarea penalului, ce aranjamente a facut acest individ cu sotia lui, sa divorteze repede si sa treaca toata averea pe numele fostei doamne Munteanu, iar el in declaratia de avere ramasese numai cu chilotii de pe el, sa nu ii poata confisca PNA-ul de atunci nimic? Asta mai are tupeul sa candideze? Nu-i crapa obrazul de rusine?

 11. Mircia, stiu multe de la fratele fostei tale sotii, asa ca degeaba te ascuzi dupa deget, oamenii sunt scarbiti de tine chiar daca au facut parte din familia ta si incep sa vorbeasca. Daca avem intr-adevar o justitie corecta in Romania, tu ar trebui sa platesti pentru toate mizeriile care le-ai facut in orasul de la poalele cetatii, ca si tu esti unul dintre cei care a tras Deva cu zeci de ani in urma, in timp ce alte orase din zona de Vest se dezvoltau.