glasul-hd.ro Web analytics

ActualitateTimp liber

Ziua Porților Deschise – Aerodrom Deva – Săulești – Deva Air Show

Până la sfârșitul săptămânii, la Aeroclubul Teritorial Deva se desfășoara eveniment ce va aduce bucurie și emoții în inimile tuturor pasionaților de aviație, Campionatul Național de Acrobație cu Avionul, clasa Intermediate, în cadrul căruia o nouă generație de piloți acrobați îsi va demonstra abilitățile și își va perfecționa tehnica de zbor.

Pregătiți-vă să luați parte la o experiență în care adrenalina și spectacolul se unesc pentru a crea o atmosferă de neuitat. Accesul publicului este liber pe tot parcursul evenimentului!

Aeroclubul României va marca finalul Campionatului Național de Acrobație cu Avionul, clasa Intermediate, prin organizarea Zilei Porților Deschise, sâmbătă, 8 iulie, de la ora 10.30, la Aeroclubul “Constantin Manolache” Deva, la care veți putea urmări evoluțiile impresionante ale lotului național de acrobație, veți putea admira puternicele aeronave Extra 300 L și Extra 330 SC ale formației Hawks of Romania, dansul elegant al motoplanorului IS28M2 și al planoarelor IS28B2, dar și aeronavele ultraușoare ce an de an formează noi generații de piloți.
Intrarea este gratuită!

Back to top button