glasul-hd.ro Web analytics


Eveniment

Weekend încărcat pentru polițiștii din județ

La data de 21.09.2020, în jurul orei 02:10, poliţiştii au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism pe Calea Zarandului, din Deva. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,48 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

La data de 20.09.2020, în jurul orei 18:20, poliţiştii rutieri care efectuau activităţi de control al traficului rutier pe strada Dobrești, din orașul Petrila, au observat un autoturism care se deplasa din direcția Petrila-Jieț. Conducătorul autoturismului, la vederea echipajului de poliție a avut un comportament suspect (a accelerat, în încercarea de a se sustrage controlului), motiv pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. După parcurgerea unei distanțe de aproximativ doi kilometri, într-o curbă la stânga, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, din cauza faptului că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a derapat şi a lovit un gard din lemn (în urma impactului rezultând doar pagube materiale).

Conducătorul auto, un bărbat de 33 de ani, din municipiul Petroşani, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,21 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că acesta nu este posesor de permis de conducere, autovehiculul condus de bărbat  nu figurează ca având asigurare obligatorie RCA, iar inspecția tehnică era  expirată din anul 2018.

 

La data de 20.09.2020, în jurul orei 09:20, poliţiştii rutieri au  depistat în trafic un bărbat de 32 de ani, din municipiul  Vulcan, care conducea  un autoturism pe raza municipiului, deşi avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

 

În data de 19.09.2020, la  ora 20:12, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 76, pe raza comunei Luncoiul de Jos, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autovehicule (fără a rezulta victime), iar unul dintre şoferii implicaţi a plecat de la faţa locului.

Poliţiştii Formaţiunii Rutiere Brad, care s-au deplasat la faţa locului, au constatat, în urma cercetărilor, că un autoturism care se deplasa în direcţia Deva – Brad, a intrat pe contrasens, în coliziune laterală cu autoturismul care circula regulamentar din sens opus. Conducătorul autoturismului care a produs evenimentul rutier nu a mai fost găsit la faţa locului, iar celălalt conducător auto a fost invitat la sediu Poliţiei, pentru întocmirea documentelor necesare soluţionării tamponării.

La ora 22:05, la sediul unităţii de poliţie s-a prezentat un tânăr de 27 de ani, din comuna Luncoiu de Jos, care a precizat că el a condus autoturismul implicat în evenimentul rutier. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,78 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

La data de 19.09.2020, în jurul orei 21:15, poliţiştii au oprit în trafic, pe raza orașului Geoagiu, autoturismul condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Balșa, cu privire la care au stabilit, în urma verificărilor, că  nu posedă permis de conducere (în urma testării,  aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,05 mg/l, alcool pur în aerul expirat).

 

În data de 19.09.2020, la ora 16:15, un bărbat de 41 de ani, din orașul Aninoasa, a fost depistat de poliţişti  pe strada Mihai Viteazu, din municipiul Vulcan, în timp ce conducea un autoturism, deşi se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării bărbatului cu  aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,63 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În data de 18.09.2020, în jurul orei  14:00, un bărbat de 60 ani, din comuna Certeju de Sus, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a condus un autoturism pe D.J. 761, pe sensul de mers Săcărâmb – Codru, iar  într-o curbă periculoasă la stânga a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un microbuz destinat transportului școlar. În urma coliziunii, au  rezultat doar pagube materiale (în microbuzul școlar nu se mai aflau elevi, aceștia fiind lăsați la locuințele lor).

 

La data de 18.09.2020, la ora 19:00, poliţiştii au oprit în trafic, pe raza comunei Cârjiți, o motocicletă neînmatriculată și neînregistrată, condusă de un bărbat de 38 ani, din comuna Cârjiți. În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere.

 

În data de 19.09.2020, în jurul orei 03:30, polițiștii au oprit în trafic, pe raza municipiului Deva, un autoturism condus de un bărbat  de 44 de ani, din judeţul  Bihor. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,46 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În toate cauzele, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

Back to top button
Close
Close