glasul-hd.ro Web analytics

Publicitate

Unde te poți distra luna aceasta în București? Top 5 localuri pe care să le treci pe listă

Vara, Bucureștiul este un oraș minunat, plin de energie și de activități distractive la tot pasul. O fi și iarna la fel? Mulți oameni aleg ca iarna să rămână acasă, în confortul propriului living și să stea la o poveste sau un pahar de vin cu prietenii apropiați. Totuși, o fi și cazul bucureștenilor? Într-adevăr, numărul oamenilor care preferă să iasă pe la petreceri și prin pub-uri în lunile de iarnă este mai mic, însă la densitatea Bucureștiului am putea zice că abia se simte. Ei bine, azi o să-ți oferim câteva recomandări de locuri în care te poți distra în capitală, indiferent de momentul anului.

Iată 5 idei de locuri unde te poți distra în capitală, indiferent de momentul anului:

  1.     Berăria H

Situată în centrul orașului, Berăria H este locul ideal pentru oricine vrea să se bucure de mâncare delicioasă și să deguste o grămadă de sortimente de bere. Punctul forte al acestui local îl reprezintă faptul că este un restaurant în București cu muzică live care aduce în fiecare weekend artiști renumiți care să-ți încânte serile. Mediul este prietenos, iar personalul amabil, făcându-l un loc potrivit atât pentru familiile cu copii, cât și pentru tineri.

  1.     Control Club

În cazul în care vrei să petreci până în zori pe muzică bună, Control Club este soluția. Acesta e locul unde muzica underground și spiritul nonconformist al tinerilor care-l frecventează fac fiecare experiență aici cu totul deosebită. Aici au loc concerte ale artiștilor naționali și internaționali, acoperind o gamă largă de genuri muzicale, de la rock la techno.

  1.     Nomad Sky Bar

Situat la înălțime, pe acoperișul unor clădiri cu adevărat impresionante, Nomad Sky Bar oferă o panoramă unică a orașului București, lăsându-te fără cuvinte. Aici te poți bucura de o varietate de cocktailuri și alte băuturi alcoolice, dar și de aperitive delicioase. Cu toate acestea, principalul atu al barului este priveliștea, motiv pentru care este mereu plin la ora apusului. Acest aspect îl face să fie o alegere perfectă pentru un date romantic, atunci când vrei să impresionezi sau pur și simplu să te bucuri de un apus frumos alături de persoana iubită.

  1.     Shoteria

Shoteria se află la intrarea în Centrul Vechi, pe strada Șelari 17. După cum îți spune și numele, aici este locul în care poți încerca numeroase băuturi, de la cele alcoolice, menite să te facă să intrii în mood-ul de petrecere, la cele menite să alunge greața și mahmureala, precum smoothie-urile, murăturile sau kefirul.

  1.     Expirat

Un alt club pe care nu vrei să-l ratezi dacă te afli în trecere prin București este Expirat. Aici este locul în care distracția nu are limite și muzica bună este la ordinea zilei. De oameni nici nu mai are rost să vorbim, deci dacă ești deschis și cu chef de petrecere sigur o să-ți faci prieteni pe aici.

Așadar, Bucureștiul este unul dintre orașele care nu dorm niciodată. Dacă te afli în capitală și nu ai somn, încearcă încrezător unul dintre locurile menționate mai sus și nu vei regreta.

Sursă foto: pexels.com

Back to top button