glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Un weekend cu multă „veselie”: Mai mulți șoferi au fost prinși băuți la volan pe drumurile din județul Hunedoara

În data de 28.08.2020, în jurul orei 23:10, poliţiştii au depistat în trafic, pe raza localităţii Crişan, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 68 de ani, din comuna Ribiţa. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,57 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

La data de 29.08.2020, în jurul orei 20:50, polițiștii din cadrul Poliţiei Stațiunii Geoagiu au depistat în trafic, pe DJ 107, un autoturism care se deplasa din  direcția Geoagiu – Simeria. Conducătorul autoturismului, un bărbat de 31 de ani, din comuna Romos, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,17 mg/l, alcool pur în aer expirat, iar în urma verificărilor, s-a stabilit că nu deține permis de conducere.

 

În data de 30.08.2020, în jurul orei 00:05, poliţiştii  Secției de Poliție Rurală Hațeg au depistat în trafic un tânăr în vârstă de 22 de ani, din orașul Hațeg, care conducea un autoturism pe DJ 686B, pe raza comunei Totești,  deşi consumase băuturi alcoolice.  În urma testării tânărului,  aparatul alcooltest a indicat o concentraţie de  0,46 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În data de 30.08.2020, la ora 23:05, un echipajul rutier din cadrul Poliției Municipiului Orăștie a oprit pe strada Armatei, din municipiu Orăștie, motociclul condus de un bărbat în vârstă de 55 ani, din Orăștie.  Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare  de 0,88 mg/l, alcool pur în aer expirat.

 

La data de 29.08.2020, în jurul orei 12:35, poliţiştii au oprit în trafic  un bărbat de 62 de ani, din municipiul  Vulcan, care conducea un autoturism pe strada Bucura, din municipiul Lupeni. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,41 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În data de 29.08.2020, în jurul orei 18:20, poliţiştii au oprit în trafic  un autoturism care se deplasa pe DN 66, în zona Peștera Bolii. Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Petroşani, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul testării fiind de 1,20 mg/l, alcool pur în aerul expirat.  În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere.

 

La data de 29.08.2020, în jurul orei 19:50, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ilia au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 58 de ani, din municipiul Deva, care conducea  un autoturism pe DJ 707F, pe raza comunei Zam. Cel în cauză  a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,73 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În data de 30.10.2020, la ora 18:22, poliţiştii  Formaţiunii  Rutiere Haţeg au  fost sesizaţi despre faptul că, pe strada Cimitirului, din Hațeg, s-a produs un eveniment rutier. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că un bărbat de 59 de ani, din  orașul Hațeg,  în timp ce conducea un moped neînregistrat pe strada Cimitirului, spre strada Mihai Eminescu, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism. În urma impactului, a rezultat doar avarierea mopedului și a autoturismului, fără a se înregistra victime. Conducătorii celor două vehicule au fost testați cu aparatul alcooltest, în cazul bărbatul de 59 de ani rezultatul fiind de 1,13 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Având în vedere valoarea indicată de aparatul alcooltest, bărbatul a fost condus la unitatea medicală din localitate, unde, însă, a refuzat recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

          În toate cazurile prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

Back to top button