glasul-hd.ro Web analytics


ActualitateEvenimentUltima oră

Un tânăr în vârstă de 28 de ani din Brad și-a pierdut viața în această dimineață în urma unui accident la Luncoiu de Sus. Trafic blocat pe ruta Deva – Brad

În data de 08.09.2020, ora 09:47, Poliția Municipiului Brad, a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe DN 76, în localitatea Luncoiu de Sus, a avut loc un grav accident de circulație.

Polițiștii sosiți la fața locului, au constatat că, un tânăr în vârstă de 28 de ani din Brad, în timp ce conducea un autoturism pe DN 76 din direcția Brad – Deva, pe fondul neadaptării vitezei și nepăstrării a distantei în mers față de o autoutilitară ce se deplasa în fața sa pe aceeași direcție de mers care intenționa să vireze la stânga, a intrat în coliziune cu aceasta.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului. Conducătorul autoutilitarei, un barbat in vârstă de 49 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauza s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru infractiunea de ucidere din culpă.

La această oră traficul este blocat total pe ambele sensuri de mers.

Back to top button
Close
Close