glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Un tânăr din Vulcan a fost reţinut preventiv de poliţişti, după ce a comis o infracţiune de tâlhărie calificată asupra unui bărbat, căruia i-a sustras borseta.

În data de 09.02.2020, Poliţia Municipiului Vulcan a fost sesizată de o femeie din localitate cu privire la faptul că, în jurul orei 20:00, soțului său, în vârstă de 64 de ani, i-a fost sustrasă o borsetă.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatului (care se afla în stare avansată de ebrietate) i-a fost sustrasă borseta în care avea acte personale și cheile de la locuință, chiar în timp ce intenționa să intre în imobilul în care locuiește.

În urma activităților de cercetare, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vulcan au identificat trei tineri (doi în vârstă de 19 ani şi un minor de 16 ani, toţi din municipiul Vulcan) cu privire la care stabilit că au deposedat persoana vătămată, prin violență, de o borsetă (în care avea două carduri bancare, acte  de identitate, 8 lei și cheile de la locuință –  bunurile ce au fost recuperate).

Față de unul dintre cei trei tineri (în vârstă de 19 ani), poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24  de ore, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În urma extinderii cercetărilor, față de ceilalţi doi tineri poliţiştii vor continua cercetările (în stare de libertate) sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire.

Back to top button