glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Un tânăr din Deva a fost reținut pentru 24 de ore deoarece nu s-a supus semnalelor de oprire ale polițiștilor.

La data de 10.02.2020, în jurul orei 01:30, un agent de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică Deva  a efectuat semnal regulamentar de oprire al unui autoturism care se deplasa pe o stradă din municipiul Deva.

Întrucât  persoana aflată la volan nu a oprit la semnalul poliţistului, echipajul de poliţie a pornit în urmărirea autovehiculului suspect, folosind semnalele acustice şi luminoase.

După a oprit autoturismul pe strada Primăverii, din Deva, cel aflat la volan a fugit peste un teren viran, fiind urmărit de poliţişti, care au executat mai multe focuri de avertisment în plan vertical, după efectuarea somaţiilor verbale.

În urma investigaţiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, poliţiştii Biroului Investigații Criminale  Deva au organizat o acțiune în urma căreia au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a persoanei care nu s-a supus semnalelor de oprire ale polițiștilor.

Acesta este un tânăr în vârstă de 29 de ani, din municipiul Deva, cu privire la care poliţiştii au stabilit că a condus autoturismul respectiv pe raza municipiului Deva, deşi nu poseda permis de conducere.

Respectivul este cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva, urmând a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.

Back to top button