glasul-hd.ro Web analytics

Eveniment

Un hunedorean în vârstă de 64 de ani a fost prins de polițiști în timp ce fura dintr-o casă

În data de 20.10.2020, la ora 22:00, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că un bărbat a  forțat ușa de acces  și intrat într-o casă situată în municipiul Hunedoara.

În cel mai scurt timp, patrulele de siguranță publică au intervenit la fața locului, poliţiştii reușind să surprindă în flagrant, în interiorul locuinței respective, un hunedorean în vârstă de 64 de ani, care a fost condus la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, pentru cercetări.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul a pătruns în locuință prin forțarea ușii de acces şi  a sustras mai multe bunuri,  pe care le-a pus într-o plasă de rafie, cu scopul de a le sustrage. Activitatea infracțională a fost întreruptă de către poliţişti, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În acest caz, sesizarea a fost făcută chiar de către un vecin al părţii vătămate, un poliţist aflat în timpul liber, care a supravegheat zona până la sosirea echipelor de intervenţie şi a contribuit la prinderea în flagrant delict a prezumtivului autor.

         În urma administrării probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând a fi prezentat magistraţilor  Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea dispunerii măsurilor preventive corespunzătoare.

Back to top button