glasul-hd.ro Web analytics

Sport

Trei titluri la Naţionalele de juniori pentru atleţii din judeţ

Programate la Piteşti, Campionatele Naţionale de atletism pentru juniori II de anul acesta au adus şapte medalii, dintre care trei de aur, pentru tinerii atleţi de la Liceul cu Program Sportiv Cetate Deva şi Clubul Sportiv Şcolar Hunedoara.

Cel mai bun rezultat la aceste întreceri a fost obţinut de semifondistul Raul Manuel Dan. Atletul legitimat la LPS Cetate Deva, unde este antrenat de profesorul Cornelia Juratoni, a devenit dublu campion naţional la această categorie de vârstă. El s-a impus în proba de 1.500 metri cu timpul de 4:11.14 şi în cea de 3.000 m, unde a fost cronometrat cu 9:04.49.

Tot două medalii, una de aur şi una de argint, a cucerit şi colega sa de club Georgiana Timu. Sportiva pregătită de profesorul Nicolae Alexe a obţinut titlul naţional în proba de triplusalt cu o săritură de 12.39 metri. La săritura în lungime Timu s-a clasat pe locul al doilea, cu rezultatul de 5.76 metri.

O medalie de argint a obţinut şi Anamaria Bolohan, de la CSŞ Hunedoara, în proba de 5 km marş. Bolohan a fost cronometrată cu timpul de 26.33.38. Alte două medalii, ambele de bronz, au fost aduse de ştafetele hunedorene de la 4 X 100 metri. La fete componenţa ştafetei a fost Cezara Bucur, Sarah Scurtu, Petrina Pivniceru şi Denisa Tibichi, iar la băieţi au concurat Sebastian Bolboacă, Andrei Marian, Andrei Salomia şi Denis Agrigoroaie.
Sportivii din municipiul Hunedoara sunt antrenaţi la Clubul Sportiv Şcolar de profesorii Bucur Florin şi Ştefan Beregszaszi.

Tags