glasul-hd.ro Web analytics

Actualitate

Trei tineri din Petroșani au spart o casă de pariuri din Târgu Jiu și au furat 16.000 de lei

Trei tineri din Petroșani au fost prinși de polițiștii din Gorj după ce au dat joi o spargere la o casă de pariuri din Târgu Jiu, de unde au furat 16.000 de lei.

Ghinionul hoților a fost că, la ora comiterii jafului, s-a nimerit să fie în zonă un polițist, aflat în timpul liber. Acesta a auzit zgomot de geamuri sparte, urmat de sunetul unei alarme și a observat în parcare trei persoane cu cagule și glugi pe cap care alergau către o mașină. Polițistul și-a anunțat colegii și împreună au pornit la prinderea în flagrant a suspecților.

“La scurt timp după sesizare, polițistul care a observat săvârșirea faptei și polițiștii de investigații criminale au identificat atât autoturismul, cât și pe cei trei ocupanți, în persoana a trei tineri de 26, 27 și 34 de ani, din municipiul Petroșani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii, care au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale”, a informat IPJ Gorj.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate de polițiști. Cei trei hunedoreni sunt cercetați penal pentru furt calificat.

Back to top button