glasul-hd.ro Web analytics

Publicitate

Trei exemple de activitati in care este nevoie de un vestiar metalic

In mod normal, atunci cand ajungem la munca, primul lucru pe care il facem este sa ne cumparam sau preparam o cafea, sa deschidem laptop-ul si sa aruncam un ochi pe e-mail-urile primite, inainte de a incepe activitatea propriu-zisa. Totusi, exista anumite locuri de munca in care angajatii trebuie sa faca altceva inaintea tuturor actiunilor descrise mai sus. Mai exact, trebuie sa se schimbe de hainele de strada, pe care le depoziteaza in siguranta in interiorul unui vestiar metalic, si sa imbrace echipamentul ori uniforma specifica activitatii lor.

In acest articol, vom trece in revista activitatile, in special profesionale, dar si de recreere, care presupun utilizarea unui vestiar metalic:

vestiar metalic Viamond
  1. Munca intr-un spital. Inainte de a merge la consultatii sau in sala de operatii, doctorii, dar si rezidentii sau studentii la medicina, trebuie sa se schimbe de hainele de strada. Ei fac acest lucru din mai multe motive. In primul rand, pentru a nu contamina incintele sterilizate, dar si pentru a nu isi murdari hainele de strada si, nu in ultimul rand, pentru a se simti mai confortabil.

In spitale, se recomanda folosirea de vestiare metalice cu 2-3 compartimente, prevazute cu perete despartitor pentru haine curate / murdare si bara pentru umerase. In interiorul unui astfel de vestiar metalic pot fi depozitate nu numai haine, ci si accesorii folosite in mod constant de doctori.

  1. Activitati sportive. Atunci cand vorbim despre echipe sportive, fie ca ne referim la fotbal, baschet, handbal sau volei, „vestiarul” nu mai este un simplu obiect de mobilier, ci insusi locul in care acestea sunt amplasate, in care jucatorii se schimba, celebreaza victoriile ori se imbarbateaza dupa cate o infrangere.

De obicei, sportivii folosesc vestiare metalice cu numeroase compartimente de tip cuseta. In functie de preferinte, exista si modele mai reduse in dimensiuni, de tip seif, in care se pot depozita obiecte pretioase de mici dimensiuni (telefon, ceas, portofel, bijuterii).

  1. Relaxarea intr-un complex termal. Nu doar angajatii folosesc vestiare metalice, ci si clientii unor locuri precum complexurile termale. Inainte de a se bucura de toate facilitatile, precum bazin, sauna, masaj si bar in piscina, acestia trebuie sa se dezbrace de hainele de strada si sa imbrace un costum de baie.

In acest sens, ei isi depoziteaza hainele, dar si bunurile si banii intr-un vestiar metalic. De obicei, aceste modele sunt dotate cu bancute, pentru rapiditate si confort, dar si cu usi Z, pentru eficienta sporita.

La OfficeClass, magazinul online nr 1 de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou din Romania, gasesti numeroase tipuri de vestiar metalic: compact, cusetat, compartimentat (curat /

vestiar metalic Viamond

murdar), usi Z, cu bancuta, scolar etc. Acestea au dimensiuni cuprinse intre 300 x 500 x 1.800 mm si 2.000 x 740 x 1.600 mm, sunt dotate cu una pana la 30 de usi si una pana la 8 polite, care pot sustine intre 30 si 275 de kilograme fiecare.