glasul-hd.ro Web analytics

Publicitate

Top 5 lucruri pe care poți să le faci în weekend în București

Locuiești în București sau pur și simplu urmează să petreci câteva zile acolo și nu știi ce să faci în weekend? Ei bine, există foarte multe activități pe care le poți face în Capitală, deci cu siguranță nu e loc de plictiseală, în special în această perioadă a anului, plină de evenimente. Indiferent de ceea ce îți place să faci, sunt câteva lucruri care merită să fie neapărat pe lista ta.

Iată 5 activități pe care le poți desfășura în București perioada aceasta

O vizită la Târgul de Crăciun

Având în vedere că se apropie Crăciunul, iar București este unul dintre orașele care găzduiește un frumos Târg de Crăciun, este o idee genială să-l vizitezi și tu. Decorul este unul foarte frumos, iar atmosfera te va induce cu adevărat în spiritul sărbătorilor. De asemenea, dacă îți dorești să vezi târgul și o parte din oraș de la înălțime, te poți da cu roata panoramică care se află acolo. În acest fel, experiența va fi cu siguranță specială și nu vei regreta.

O ieșire la un restaurant cu muzică live

Dacă îți place să ieși în oraș și să te bucuri de muzică bună, atunci o ieșire la o berărie din București, precum este BerăriaH.ro, este exact ceea ce ai nevoie. Atmosfera din această locație este una aparte, iar pe lângă muzica bună, te poți bucura de băuturi și preparate delicioase. În Capitală există foarte multe locații care merită a fi descoperite, așadar ai în vedere ceea ce ți-ar plăcea să experimentezi și fă-o fără să te gândești prea mult.

Stand-up

În cazul în care îți place la nebunie să râzi și să auzi glume cu adevărat bune, atunci București este orașul ideal unde să faci acest lucru. Săptămânal, au loc diverse spectacole de stand-up cu artiști, care cu siguranță îți vor aduce zâmbetul pe buze. Așadar, interesează-te asupra evenimentelor disponibile perioada această și mergi să te distrezi. Amintirele vor fi cu siguranță pe măsură.

O vizită la Cărturești Carusel

O vizită la Cărturești Carusel poate fi o activitate perfectă pentru tine dacă vrei să vezi o librărie inedită și să te bucuri de puțină liniște. În această locație nu doar că te vei bucura de o arhitectură aparte, ci poți sta în fotolii să citești și să meditezi atâta timp cât îți dorești în funcție de orarul librăriei.

Vizionarea unei piese de teatru

Având în vedere că în București se află mulți actori buni, care oferă spectacole incredibile, aceasta este una dintre activitățile care nu ar trebui să îți scape. Așadar, identifică spectacolele din perioada următoare și vezi ce ți se pare mai interesant. Mersul la teatru este o experiență foarte frumoasă din toate punctele de vedere.

Prin urmare, un weekend în București poate fi mereu unul interesant dacă îți dorești acest lucru. Tot ceea ce trebuie să faci este să ieși și să descoperi locurile care îți ies în cale. Pe lângă toate cele enumerate mai sus, poți vizita parcurile, muzeele și participa la diverse spectacole.

Sursa foto: Pexels.com

 

Back to top button