glasul-hd.ro Web analytics


EvenimentInfracționalitate

Tentativă de omor, la Hunedoara. O femeie a fost înjunghiată de soțul său

Momente cumplite pentru o femeie din Hunedoara. În noaptea de sâmbătă spre duminică, aceasta a fost înjunghiată în piept de soțul său, într-un acces de furie al bărbatului. Bărbatul a fost arestat preventiv, iar soția sa a ajuns la spital.

Alcoolul naște monștri. Acest lucru a fost demonstrat, din nou, sâmbătă noaptea, în municipiul Hunedoara, atunci când, după mai multe pahare de băutură, un bărbat de 61 de ani a înfipt cuțitul în soția lui. „În data de 17.09.2016, la ora 23:34, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la un caz de violență în familie, comis în incinta unui apartament situat pe bulevardul Traian, din municipiul Hunedoara. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în seara de 17.09.2016, în jurul orei 22:30, pe fondul consumului de alcool, un bărbat în vârstă de 61 de ani, în timp ce se afla în locuința de domiciliu, şi-a lovit soția, în vârstă de 60 ani, cu un cuțit în zona pieptului”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Victima a fost preluată de un echipaj al ambulanţei şi transportată la unitatea medicală din localitate, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În urma cercetărilor efectuate și a concluziilor medico-legale, s-a dispus efectuarea de cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor, dosarul penal fiind declinat în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Bărbatul a fost reţinut şi prezentat Tribunalului Hunedoara, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile.

Back to top button
Close
Close