glasul-hd.ro Web analytics

AdministrațieTimp liber

Târgul de Crăciun din Sibiu, unul dintre cele mai frumoase din România, s-a deschis în Piața Mare. La Deva?

Târgul de Crăciun din Sibiu, unul dintre cele mai frumoase din România, s-a deschis vineri seară în Piața Mare, în prezența a aproximativ 10.000 de oameni și printr-un concert susținut de Radu Nechifor și Monica Anghel, relatează Ora de Sibiu.

Târgul de Crăciun Cluj se apropie! Care este programul weekend-ului inaugural?

Târgul de Crăciun din Cluj Napoca se află anul acesta sub semnul jocului și a veseliei și va fi locul de adunare al întregului familion, începând cu 22 noiembrie.

Ediția din acest an a Târgului de Crăciun va începe cu weekend de poveste, muzică și jocuri, între 22 și 24 noiembrie.

Un moment de folclor autentic destinat să aducă magia anilor istorici printre noi – un recital de bucium – va anunța începutul Târgului de Crăciun, vineri, de la ora 19:00. La 19:15 va avea loc momentul deschiderii oficiale a Târgului de Crăciun și aprinderea luminițelor de sărbători în Piața Unirii.

Corul Filarmonicii de Stat Transilvania se va alătura familionului cu îndemnul “Rock the lights”, iar Horia Brenciu și HB Orchestra vor încheia prima seară a Târgului de Crăciun cu un concert exploziv.

Vezi programul complet pe zile

Târgul de Crăciun Timișoara 2019 își deschide porțile, ca în fiecare an, la 1 Decembrie, când România își celebrează și Ziua Națională. Va sta deschis până în 3 ianuarie 2020. Pregătirile sunt în toi, iar Primăria Timișăara anunță și artiștii care vor urca pe scena special amplasată în Piața Victoriei.

„Ne vom putea bucura în 1 Decembrie de prezența trupei Holograf, dar și a tinerei artiste Mira și a timișoreanului Dragoș Moldovan. Spectacolul va fi deschis de Ansamblul Timișul printr-un program muzical-coregrafic”, transmit cei de la Biroul Organizare Evenimente al primăriei.

La Alba Iulia, din decembrie, se deschide din nou Parcul Sărbătorilor de iarnă. Acesta va fi organizat în perioada 06 decembrie 2019 – 1 februarie 2020, ca și în alți ani, în Piața Cetății din municipiul Alba Iulia.

Activitate care se desfășoară în mai toate orașele mari din țară și din lume, în cadrul parcului vor fi  amplasate chioșcuri din lemn destinate desfășurării de activități de alimentație publică, activități de comercializare a produselor de artizanat și a produselor industriale de sezon.

Totodată, în incinta acestui parc va funcționa un patinoar artificial demontabil prin care se vine în întâmpinarea dorințelor amatorilor se sporturi de iarnă în aer liber, cu atât mai mult cu cât amplasarea în Parcul de Crăciun amenajat anii trecuți a unei astfel de instalații a fost foarte apreciată de către amatorii sporturilor de iarnă.

În incinta parcului o să fie de asemenea amplasată și Căsuța lui Moș Crăciun, o scenă în aer liber unde să se desfășoare spectacole în permanență pe perioada desfășurării acestei manifestări, tot aici urmând a fi amplasat și bradul de Crăciun.

La Deva, până la această oră nu avem nici o informare oficială despre deschiderea sau dacă se va organiza și anul acesta Târgul de Crăciun.

Back to top button