glasul-hd.ro Web analytics

Comunitate

Târgul de Adopții la Hunedoara

Sâmbăta aceasta, 12 septembrie, între orele 10:00 și 14:00 la Serviciul pentru Gestionarea Câinilor fără Stăpân, situat pe strada Rotarilor, numărul 70 (în incinta fostei unități militare din Hășdat), are loc Târgul de Adopții!

Dacă vă doriți un câine care să nu fie neapărat de rasă atunci ar trebui să luați în calcul varianta adopțiilor. Un animăluț căruia i-ați oferit o a doua șansă prin adopție vă va respecta pentru ce ați făcut și vă va oferi cel puțin la fel de multă dragoste ca unul cumpărat. Mai mult, un animal adoptat cunoaște greutățile vieții, fapt pentru care acesta vă va fi poate mai loial chiar și decât un om.

Numai lucruri bune ies din conviețuirea omului, alături de un animal de companie.
Atunci când îți alegi un cățel, îți alegi un prieten, chiar un suflet pereche, iar lucrul acesta nu poate fi cumpărat pe bani.

Animalele adoptate ne fac să zâmbim și uneori ne fac de-a dreptul să râdem, ne binedispun, ne responsabilizează, ne fac mai puțin egoiști, ne scot la aer curat, ne fac să socializăm mai mult, ne fac mai buni în fața noastră și în fața lui Dumnezeu!

Pentru a putea adopta unul din cățelușii adorabili din materialul video de la adăpostul aflat în subordinea primăriei, trebuie să aveți câteva documente:

• copie după cartea de identitate
• certificat autorizație de la Direcția Sanitar-Veterinară (pentru ONG-uri cu adăposturi proprii, dacă este cazul)
• copie după actul de spațiu
• dovada unui venit
• 40 de lei reprezentând taxa pentru microcip

Fiecare cățeluș își așteaptă un nou stăpân și o nouă casă, pentru a începe o nouă viață!

Vă așteptăm, detalii puteți obține la numerele de telefon:
0756 013 599
0755 082 435
0755 082 434

Back to top button