glasul-hd.ro Web analytics

Timp liber

Tarabostes Outdoor – Grand Opening, trei filme și omagierea lui Aurel Vlaicu, în acest weekend

În acest weekend, pe agenda culturală de timp liber sunt trecute trei filme și deschiderea oficială a Clubului Tarabostes din Geoagiu Băi. Astfel, cinefilii au posibilitatea să vizioneze „Transformers 5”, „Câinele… sau viața” și „Absolut tot” la cinematograful devean, iar tinerii petrecăreți sunt așteptați la cea mai tare petrecere a momentului, în Clubul Tarabostes.

„Transformers: The Last Knight”

Primul film care va putea fi vizionat în acest sfârșit de săptămână la Cinematograful „Patria” din Deva este „Transformers: The Last Knight”, regizat de Michael Bay. Pelicula rulează începând de astăzi și până miercuri, de la orele 13:00 și 20:00. „Transformers: Ultimul cavaler” zdruncină din temelii universul francizei și redefinește ceea ce înseamnă să fii erou. Oamenii sunt în război cu Transformerii, și Optimus Prime a dispărut. Cheia salvării viitorului nostru e adânc îngropată în secretele trecutului, în istoria neștiută a Transformerilor pe Pământ. Cei pe umerii cărora cade uriașa misiune de a salva lumea noastră formează o alianță căreia nu i se dau prea multe șanse: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, un lord britanic (Sir Anthony Hopkins), și o profesoară de la Oxford (Laura Haddock).

film 2„Once Upon a Time in Venice – Câinele… sau viața”

Al doilea film care va putea fi urmărit în acest weekend la cinematograful devean este „Once Upon a Time in Venice – Câinele…sau viața”, regizat de Mark Cullen. Filmul rulează de astăzi și până miercuri, de la ora 16:00. Steve Ford (Bruce Willis) este un detectiv privat din Los Angeles a cărui viață personală, dar și profesională e dată peste cap când multiubitul său câine, Buddy, e furat de o bandă extrem de periculoasă. Urmează o avalanșă de evenimente, care mai de care mai periculoase, dar și mai amuzante: ca să-și recapete cățelul, Steve e nevoit să negocieze cu răpitorii, în timp ce se trezește vânat de doi frați răzbunători, de oamenii unui cămătar, cărora li se adaugă un șir întreg de personaje extrem de dubioase. Steve ne arată ce înseamnă să întreci orice limită când e vorba să-ți aduci înapoi acasă cel mai bun prieten (al omului).

„Everything, Everything – Absolut tot”film 3

Maddy (Amandla Stenberg) e o puștoaică de 18 ani, isteață, curioasă și plină de imaginație. Dar Maddy suferă de o maladie care o împiedică să părăsească protecția mediului închis ermetic din casa ei. Olly (Nick Robinson) e puștiul din vecini care nu lasă ca acest detaliu să-i despartă. Privindu-se doar prin ferestre și vorbindu-și doar prin mesaje scrise, Maddy și Olly formează o legătură care îi face să riște totul pentru a fi împreună. Pelicula rulează în aceeași perioadă de timp ca și „Transformers: The Last Knight” și „Once Upon a Time in Venice”, dar de la ora 18:00. Prețul unui bilet la oricare dintre filme este 10 lei.

SONY DSC
SONY DSC

Aurel Vlaicu, omagiat în satul natal

Pionierul aviaţiei româneşti va fi comemorat duminică, în satul care-i poartă astăzi numele. Manifestările încep la ora 08:00 şi vor cuprinde şi un miting aviatic. Duminică dimineaţa, la ora 08.00, este programat startul crosului „Icarul din Binţinţi”. La ora 10.00, va avea loc o slujbă religioasă la Biserica Ortodoxă din satul Aurel Vlaicu, iar la ora 12:30, va fi intonat imnul național. Acesta va fi urmat de o slujbă de pomenire, depuneri de coroane, alocuțiuni din partea invitaților, salutul aviatorilor civili și militari și cea mai spectaculoasă acțiune a evenimentului, mitingul aviatic. De la ora 13:30, la Căminul Cultural din satul Aurel Vlaicul va avea loc un spectacol artistic susținut de soliști îndrăgiți ai cântecului popular: Denisa Borza, Andreea Lazăr, Mădălina Bogdan, Bianca Pascu, Cosmin Nicorescu, Ana Gabor etc. și de Ansamblul de dansuri populare al asociației Culturale „Fiii Satului” Romos, Ansamblul de cântece și dansuri populare „Germisara” Geoagiu. Manifestarea este organizată de Primăria orașului Geoagiu, Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva, Parohia Ortodoxă „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” Aurel Vlaicu și Federaţia Aerospaţială Română Bănești.

Tarabostes Outdoor – Grand Openingtarabostes

Tinerii petrecăreți din județ, și nu numai sunt așteptați în acest final de săptămână la cea mai tare petrecere a momentului. Mai exact, sâmbătă, de la ora 23:00, se deschide sezonul oficial la cel mai mare club din județ – Tarabostes Club Geoagiu Băi! Un nou sezon, o nouă echipă pregătită să vă ofere cea mai tare distracție din weekend – asta promit organizatorii. Clubul a primit și el o nouă înfățișare: s-a demontat balonul. „Facem deschiderea oficială a noului Tarabostes Outdoor, împreună cu prietenii noștri de la Radio Zu: Adi Mihăilă, the HITMAN, Paul Pdm Damixie & PeeJay Vincent, live percussionist! Ține minte data: sâmbătă, 24 iunie, și nu îți fă planuri, altele în afară de a veni să petreci alături de noi! Fii printre primii care ne trec pragul și care se bucură de noul și extravangantul concept al clubului tău preferat! Te asigurăm că nu te vom dezamăgi și te așteptăm să fii alături de noi la una dintre cele mai tari petreceri ale momentului!”, este anunțul făcut de organizatori. De asemenea, evenimentul va fi promovat prin transmisiuni live, realizate de bloggeri din județ și din țară (bloggeri și de la Kooperativa 2.0). Cei care își doresc să ajungă la petrecere dar nu pot, din motive obiective, nu trebuie să se îngrijoreze pentru că promotorul evenimentului, bloggerul devean Cosmin Bachnev va transmite live pe pagina de facebook https://www.facebook.com/1millionidea/ întregul eveniment.

Tags